– Jeg har alltid hatt noen ekstra kilo på kroppen, og det er noe jeg har hørt i alle år. Nå har jeg gjort noen endringer i hvordan jeg legger opp dagen, der jeg er mer strukturert. Jeg har gått ned mye i fettprosent, men ikke i vekt. Jeg har fått mer muskler, forteller Dala-keeper Emil Holst til HA-sporten.

tre treninger om dagen

Holst, som alltid har vært regnet som et stort talent, men som har slitt med å virkelig slå gjennom som seniorspiller, forteller at han legger ned mange timer trening i uka.

– Jeg står opp tidlig, lager mat til hele dagen, drar på snekkerjobb, kjører en liten økt på Treningskompaniet, spiser middag, drar på trening med laget, og så prøver jeg å få tatt en liten økt på kvelden, forteller han.

mer bevisst

Holst forklarer hvorfor han har endret livsstilen sin:

– Fra tiden i HamKam har jeg lært mye av det keepertekniske, og det er jeg glad for. Men jeg har også tenkt på at jeg må bli flinkere til å tenke på hva jeg har i meg mellom treningene. Tidligere har jeg vært flink i perioder, men så har begynt å jukse litt, sier han med et smil.

Holst har stått en rekke gode kamper for sin nye klubb i løpet av vinteren.

– Det har gått greit for meg, og jeg føler meg litt raskere og lettere i målet. Det er deilig, sier målvakten.

Brumunddal er tippet å kjempe i bunnen av 2. divisjon denne sesongen, men Ridabu-gutten tror Dala vil bli tøffe å ta møte.

– Vi må ta de mulighetene vi får, være kyniske på mulighetene våre. Defensivt har vi vært bra, men vi må unngå å gjøre feil, sier Holst som hadde en ellevill redning på tampen av 1-0-seieren mot Redalen lørdag.

– Den redningen kom som en følge av at vi spilte en risikabel tversoverpasning på midten. Når vi klarer å luke bort de feilene, tror jeg vi blir tøffe å score på, forteller han.

Dala serieåpner mot Kjelsås 17. april.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.