Etter 70 minutter utfordret Jonatan Helmersen i stor fart. Han ble taklet av Ifeanyi Mathew, og ble liggende.

Det ble tidlig klart at Helmersen måtte ut. Det var skulderen som fikk seg en skikkelig trøkk.

– Skulderen gikk ut av ledd, og det var ikke bra. Jeg frykter at han er ute resten av vårsesongen. Det trengte vi ikke, sier Fred Leo Nysæter.

Over til det positive:

– De første 30 minuttene var veldig bra, og det var deilig å se, etter at vi har slitt de siste kampene. Det skal vi ta med oss fram mot søndagens hjemmekamp mot Alta. Det er serien som er det aller viktigste for oss, sier Dala-treneren.

Aleksander Melgalvis møtte tidligere lagkamerater, og scoret Lillestrøms 2-1-mål.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.