KFUM Oslo - Brumunddal 2-1

- Først gjør dommeren en enorm tabbe, før KFUM presser videre for mål mens spilleren vår er helt i ørska. Hvor ble det av fair play, spør Brumunddal-treneren.

Dette skjedde

Christoffer Heier Solbakken fikk seg en trøkk i kneet etter en duell og blir liggende.

- Dommeren kom bort til Christoffer og lurte på om alt var i orden, men Heier Solbakken klarte ikke svare fordi han var helt i ørska. Likevel lar dommeren spillet gå videre. Det er for meg helt utrolig, forklarer Nysæter.

Brumunddal har spilt ballen ut til innkast.  Istedenfor å kaste ballen til egen halvdel og starte bakfra, kaster hjemmelaget heller ballen inn til Dala-keeper Emil Holst. I jakten på tre poeng stuper KFUM fremover og presser på. Etter sigende får Emil Mikael Engblom snappet opp ballen og trillen den enkelt i mål.

- Hva handler fair play om? Hva er vitsen i å holde på med fotball dersom fair play-prinsippet ikke blir fulgt, spør en frustrert men sindig Dala-trener.

- Jeg synes måten KFUM opptrer på er skuffende.

Hendelsen foregikk inne i overtidsminuttene.

Krever forklaring

Han ble invitert inn til dommergarderoben etter kampen, der praten gikk rolig for seg.

- Det var en rolig tone mellom oss. Hva som ble sagt vil jeg ikke fortelle, men jeg fikk ingen forklaring på situasjonen. Jeg er veldig spent på dommerens forklaring, sier Nysæter.

Da HA-sporten spør dommer Henrik Andreas Grenå Pettersen om en vurdering av situasjonen, er svaret klart:

- Ingen kommentar.

Støtter sine spillere

KFUM-trener Jørgen Isnes sier han kan forstå Brumunddals frustrasjon, men at han støtter sine spilleres valg.

- Jeg må se situasjonen om igjen før jeg konkluderer. Men når mine spillere mener de gjorde alt riktig rundt situasjonen så støtter jeg dem, sier Isnes.

Han mener situasjonen er kinkig.

- Veldig vanskelig og kjedelig at kampen blir avgjort slik. Jeg er en rolig fyr, men med 180 i puls blir slike vurderinger vanskelig. Når skal man presse og når skal man ikke? Dommerens avgjørelser går nok også an å diskutere, sier KFUM-treneren.

Brumunddal (4-4-2): 

Emil Holst - Torgeir Strand Osmo, Jesper Sørum Johansen, Rune Pettersen, Fredrik Haave Andersen - Erik Sigtbakken, Christoffer Heier Solbakken, Henrik Lehne Olsen, Kristian Eriksen - Dardan Rexhaj, Sigurd Ertsås.

Benken: Stein-Erik Werven, Nicolai Vagn Michaelsen, Gaute Granmo, Esten Grini, Mahab Abdillahi, Peder Nysæter, Syver Karlsen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.