Dala-trener Fred Leo Nysæter var godt fornøyd med Markus Haave Andersen, som skulle bli byttet ut da han satte 1-0, midtveis i andreomgangen.

Les kampreferatet her

- Markus var veldig sliten, men heldigvis rakk han å score før vi fikk byttet ham ut.

Han var storfornøyd med seier i sesongens første seriekamp.

- Det var utrolig herlig å starte sesongen med tre poeng. Jeg er veldig imponert over moralen. Anders Ludvigsen og Kristian Eriksen er gode eksempler på det. Det er utrolig viktig. Jeg følte at vi hadde veldig god kontroll i spillet, men de var gode på dødball. Jeg synes vi løste det bra.

Markus Haave Andersen scoret i siste seriekamp i fjor, og scoret altså i første serierunde denne sesongen. Han var strålende fornøyd etter kampen.

- Det var mye klabb og babb, og plutselig fikk jeg ballen. Jeg var helt alene på bakerste stolpe, heldigvis klarte jeg å holde hodet kaldt og sette ballen i hjørnet. Det var utrolig moro, forteller matchvinneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.