Kjelsås – Brumunddal 2–1

Emil Holst har utviklet seg siden han forlot HamKam til fordel for Brumunddal i vinter.

– Jeg har fått mer selvtillit i spillet mitt. Jeg tenker ikke så mye konsekvenser, slik at jeg får sluppet meg mer løs, sier Holst til HA-sporten.

flere gode redninger

Lørdag var den tidligere juniorlandslagsspilleren på jobb, og han frustrerte Kjelsås-spillerne.

– Det er deilig å stå når du får noen gode redninger. Og så hadde jeg noen gode utspill, sier Holst.

Han har vært stabil hele sesongen, noe han ønsker å fortsette med.

– Jeg håper å fortsette å stå like gode kamper. Og gjør jeg det, håper jeg på noen tilbud ovenfra, men dette har jeg ikke tenkt så mye på ennå, sier han.

Holder høyt nivå

Trener Fred Leo Nysæter er imponert over hva målvakten har levert i år.

– Jeg vil helst ikke si hvor god jeg synes han er, for da blir det vel snappet opp av en klubb høyere opp, sier han med et smil, før han blir mer alvorlig.

– Emil er, slik jeg ser det, mer enn god nok for å kunne spille et nivå opp.

Han mener 20-åringen skal ha mye av æren for at Dala «kun» lå under 1–0 til pause.

– Emil holder oss inne før pausen med flere gode redninger. Han gjør en strålende match, sier Nysæter.

ikke interessert

Emil Holst er smigret over rosen fra treneren.

– Det er hyggelig å høre, men jeg vet ikke så mye om nivået, så det er vanskelig for meg å svare på om jeg er god nok, sier Holst, som legger til:

– Jeg ser nesten ikke på fotball, kun toppkamper. Og da blir det ikke til at jeg ser så mye på norsk fotball, forteller Holst til HA-sporten.

modøl senket dala

Lars Brotangen, som er fra Moelven, var mannen som dukket opp og scoret det avgjørende målet.

Og det var ekstra tungt å svelge for Nysæter.

– Lars er en veldig god spiller, og han er bra gutt. Men det er klart det svir litt ekstra at det er en modøl som avgjør mot oss. Det må jeg innrømme, sier han med et lite smil.

Les også
SPORT HATV: Kristian Eriksen var illsint etter 2-1-tapet for Kjelsås.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.