Byåsen - Brumunddal 0-2

Førsteomgang

Byåsen var det beste laget ut i kampen mot Brumunddal lørdag.

I åpningen styrte de det meste av spillet, og kom til flere halvsjanser. Allikevel forsvarte Brumunddal seg heroisk, og fikk ryddet unna det som var av forsøk fra hjemmelaget.

Brumunddal fikk etter hvert opp presisjonen i det offensive spillet, og kom på flere gode overganger.

Og etter 23 minutter fikk de uttelling. Ballen ble spilt fram til Sigurd Ertsås, som ble taklet og ville ha straffe. Det fikk han ikke, men ballen havnert hos Kristian Eriksen, som satte ballen via keeper og i mål. 0-1 til Brumunddal.

Byåsen ga seg ikke, og Brumunddal-keeper Tor Torgersen leverte to meget gode redninger i løpet av førsteomgangen.

Rett før pause var Brumunddal frampå igjen. Stian Nyhus spilte fri Sigurd Ertsås, som alene med keeper satte ballen sikkert i mål. Dermed kunne Brumunddal gå til pause med en 2-0-ledelse. 

Andreomgang

Etter pause er det Brumunddal som får den første sjansen igjen. Kristian Eriksen får skutt fra rundt 18 meter, men en god redning fra Byåsens keeper hindrer scoring.

Utover i omgangen er det Byåsen som har mye av spillet, mens Brumunddal er farlig frampå ved enkelte anledninger.

Anført av en meget god Tor Torgersen i målet, holder Brumunddal unna. Torgersen leverer redning på redning etter pause. 

Bortelaget kjemper og kriger utover i omgangen. Solid defensivt spill og aggressivt press på ballfører, fører til at Byåsen ikke kommer inn i kampen igjen. 

Kampen ender 0-2, og Brumunddal kan reise hjem med tre meget viktige poeng. 

Før kampen

Brumunddal kjemper for tiden en har kamp for å overleve i andredivisjon. Før dagens kamp mot fjerdeplassen Byåsen, ligger Brumunddal rett over nedrykkstreken, på sjuendeplass. 

Trener Fred Leo Nysæter forteller at de gleder seg til lørdagens kamp. 

- Det er ikke hver dag vi i Brumunddal får lov til å spille så viktige kamper helg etter helg. Så vi gleder oss, sier Nysæter til HA. 

Han er glad for at de kan avgjøre sin egen skjebne nå. 

- Vi er glad for å være i den situasjonen vi er. Nå er det opp til oss selv om vi klarer det eller ikke. Heldigvis, sier han, og legger til at de har full fokus på egen kamp, og ser på tabellen senere. 

Han tror lørdagens kamp kan bli tøff.

- Det er klart vi møter et godt lag. De ligger foran oss på tabellen, og de spiller på hjemmebane. Vi er forberedt på en tøff kamp, sier Nysæter.

Stian Nyhus kommer inn for en skadet Vegard Ruud til lørdagens kamp. Ellers stiller Brumunddal med samme lag som i kampen mot Nardo.

Brumunddals lag: Tor Torgersen - Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken - Kristian Eriksen, Jonathan Helmersen, Stian Nyhus - Sigurd Ertsås. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.