Nybergsund - Brumunddal 0-0:

For andre kamp på rad spilte Brumunddal 0-0, og nok en gang var det mye takket være Stein-Erik Werven.

Mot Nybergsund vartet han opp med den ene fantastiske redningen etter den andre. 

- Dette er dritdeilig. Jeg har tenkt på denne kampen hele uka, gledet meg og vært spent. Jeg har hatt en bra treningsuke, og jeg hadde en god følelse i dag. Jeg er ikke på så mange baller i første omgang, og de har to i tverrliggeren og to like utenfor, sier Werven.

Ble skjerpet av Nysæter

I andre omgang hadde han 6-7 meget gode redninger, og var nesten alene om å holde gjestene inne i kampen.

Werven forteller at han har vært spent hele uka, etter at førstekeeper Emil Holst fikk en kamps karantene for rødt kort mot Alta i forrige runde.

- Jeg var spent, men på en bra måte. Jeg var ikke nervøs, og det var deilig å bidra. Fred sa i avisa at han er glad Emil Holst kun fikk en kamps karantene, og da gikk det en liten jævel i meg. Jeg tenkte jeg skulle gjøre det vanskelig for ham.

Nå håper Werven han får sjansen mellom stengene også i neste serierunde, men han tviler på at det skjer.

- Jeg blir skuffet hvis jeg ikke får spille, men jeg skjønner det, for Holst er en utrolig god keeper og er 20 år gammel. Jeg regner med det skjer, men jeg har ikke spilt meg ut. Det er bra å gi Fred litt ekstra hodebry. 

Fornøyd Nysæter

Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter var strålende fornøyd med sisteskansens innsats mot Sundet. 

- Werven var strålende. Dette er hans fortjeneste, skryter Nysæter, som var fornøyd med det ene poenget.

- Vi er heldige, men vi kunne tatt alle tre poengene. Det lugger veldig i dag, ikke bra av oss i det hele tatt. Men jeg er strålende fornøyd med at vi får med oss ett poeng. 

- Hvorfor fikk dere ikke til deres eget spill?

- Si det. i dag er det en dag hvor det klabber mye, men likevel holder vi det gående helt ut. Sånn sett kan jeg ikke klage. Jeg er ikke fornøyd med prestasjonen, men veldig godt fornøyd med poeng. 

God åpning

Brumunddal åpnet sterkt mot Sundet, og har hatt flere nesten-sjanser. Sigurd Ertsås kom nesten alene med keeper, men en heldig Sundet-stopper fikk ballen i bakhodet og avverget.

Brumunddal virket sultne og skjerpet og presset høyt, noe som fikk vertene til å gjøre flere feil innledningsvis.

Nybergsund overtok etter hvert initiativet, og etter 18 minutter fikk de en kjempesjanse.

Skuddet til Carl Jesper Andreasson gikk imidlertid like til side for målet til Werven.

Dala hevet seg utover omgangen, men det var Sundet som fikk den neste store sjansen. 

Etter 32 minutter fikk Eivind Holte Tøråsen en kjempesjanse alene med Werven, men avslutningen fra kanten av femmeteren gikk utenfor lengste stolpe. 

Bare minutter senere fikk Sundet nok en gigantsjnse, men avslutningen fra Kaimar Saag smart i tverrliggeren og ut. 

Like etter smalt ballen nok en gang i metallet, og Dala kunne prise seg lykkelige over å ikke ligge under. 

To minutter før pause fikk Kristian Eriksen en gigantmulighet, og fikk stå hele alene inne i sekstenmeteren, men han fikk ikke til en ordentlig avslutning, og Sundet fikk etter hvert avverget. 

Heldige Dala

Nybergsund fortsatte dominansen fra start i den andre omgangen, og det var kun innimellom Dala fikk låne ballen. 

Sundet trillet rundt gjestene, og 65 minutter inn i oppgjøret fikk Remond Mendy en gigantmulighet fra femmeteren, men Werven reddet mesterlig. 

To minutter senere fant Werven nok en gang fram en solid redning på en avslutning fra kort hold.

Dala klarte ikke skape noen ting den første halvtimen av andre omgang, og det så ut til at det beste de kunne håpe på var ett poeng. 

På overtid fikk Sigurd Ertsås en glimrende mulighet til å score. Han fikk ballen på åtte meters hold, fikk stå hele alene, men avslutningen lurte ikke Sundet-keeperen.

Scoringer ble det ikke, og lagene tok dermed ett poeng hver. 

Dalas lag (4-4-1-1):

Stein-Erik Bjønness Werven - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Jesper Sørum Johansen, Syver Karlsen - Dardan Rexhaj, Mahad Abdi Abdillahi, Henrik Lehne Olsen, Kristian Eriksen - Erik Sigtbakken - Sigurd Ertsås

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.