Skeid - Brumunddal 2-0

Brumunddal står med ett mål på fire kamper så langt denne sesongen, men Fred Leo Nysæter ser ingen grunn til å male fanden på veggen av den grunn.

- Vi har møtt tre av de beste lagene i løpet av de første kampene. At vi står med tre poeng etter de kampene, er cirka som forventet, sier Nysæter til HA-sporten.

cupfest

Onsdag 24. mai kommer Lillestrøm og Aleksander Melgalvis på besøk til Sveum, og den kampen vil trolig gi Brumunddal 200.000 kroner.

Men treneren får ikke carte blanche til å hente nye spillere av den grunn.

- Pengene går rett i klubbkassa, sier Nysæter.

- Hva synes du om det?

- Hva jeg mener om det, er egentlig ikke så farlig. Dette er noe klubben har bestemt, og jeg forholder meg til det, sier Nysæter, som tror laget er godt nok som det er.

- For å si det på en annen måte: Vi har Mahad (Abdi Abdillahi, se egen sak) på 16 år som er strålende, og vi kommer også inn med to andre unge spillere som får erfaring. Bare vi får øvd litt mer, så er jeg helt sikker på at de spillerne vi har er gode nok, sier han.

forstår klubben

Aleksander Melgalvis, som regnes som det store trekkplasteret når Lillestrøm ankommer Sveum, var på plass på Nordre Åsen og heiet på Brumunddal søndag.

Og han har forståelse for at klubben ikke vil gå ut og forsterke.

- De får litt penger for den kampen, men det er kanskje bedre å bruke pengene på å betale ned litt gjeld. Laget er bra, og jeg tror de vil ta en del poeng utover i sesongen, sier Melgalvis til HA-sporten.

Han håper på over 2.000 tilskuere.

- Vi får håpe på fint vær, og at både Dala-publikummet og Kanarifansen stiller opp. Dette blir veldig moro, og jeg gleder meg stort til å komme hjem og spille, sier Melgalvis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.