Dala-spilleren har vært ute noen kamper.

– Jeg trente onsdag og torsdag, og det gikk veldig bra. Jeg har ikke fått noen reaksjoner, sier Eriksen, og forteller mer om skaden:

– Vi fant ikke helt ut hva det var i starten. Forrige onsdag ble det tatt MR, og da fant de ut at det var væskedannelse i leggen, som gjorde at det ble dårlig blodsirkulasjon. Jeg er veldig spillesugen, og håper jeg kan bidra, sier Kristian Eriksen.

Treneren fornøyd

Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter er glad for at Eriksen kan spille igjen.

– Det betyr mye for oss å få med Eriksen igjen. Han er suveren på innsats og engasjement – og ikke minst er han veldig spillesugen. Vi trenger Eriksen på banen, sier Fred Leo Nysæter og fortsetter:

– Henrik Lehne Olsen har slitt med en hæl. Der er situasjonen også mye bedre.

Gaute Granmo er også tilgjengelig. Dala-spissen scoret hele sju mål i en 4. divisjonskamp for Brumunddal 2 mot Fron nylig.

– Det er en veldig bra prestasjon – uansett nivå. Gaute var god i den kampen, og banker skikkelig på døra. Utfordringen til Gaute er at han jobber på Ullersmo, og får ikke vært med på alle treningene, sier Nysæter.

Lørdag venter som nevnt KFUM borte for Dala-gutta. KFUM har vist veldig bra form den siste tida, og Dala-treneren ser for seg at det blir en tøff kamp.

Aalmen er skadet

– KFUM er et bra fotballag, men vi beviste mot Asker at vi kan stå imot. Nå håper jeg at vi får med oss noen marginer også, sier Nysæter, som har fått med seg at Oslo-laget har noen forsvarsspillere ute med skade.

En av dem er tidligere Dala-spiller Håkon Aalmen, som sliter med den ene hofteleddsbøyeren.

KFUM slo Skeid 2–1 på Nordre Åsen sist. Før det ble det 3–3 mot Asker og 2–0 mot Raufoss borte.

KFUM står med 11 poeng på tiendeplass. Nybergsund er nummer 11 med 11 poeng, mens Brumunddal har åtte poeng på 12. plass.

– Det er alltid viktig å slå lag rundt oss på tabellen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.