Brumunddal - Redalen 1-0.

Kristian Eriksen, som kan spille back på begge sider, indreløper, kant og spiss, scoret fem mål og leverte sin beste sesong som senior i 2016.

Da sesongen var over, snakket Hamar-gutten med HamKam.

Men der ville han ikke fått like stort ansvar.

knappen-samtale

– Jeg hadde en liten samtale med Kevin (Knappen), men jeg følte ikke at vi var helt enige. Jeg får en bedre rolle her, og jeg koser meg fryktelig mye i Brumunddal. Jeg vil vise meg fram det året her, og da føler jeg at det er en god mulighet her, sier Eriksen etter 1-0-seieren over Redalen.

Selv om 21-åringen var god sist sesong, var han også ute i over to måneder med kyssesyken.

– Jeg jobber knallhardt på hver trening, og så må jeg prøve å holde meg unna skader og sjukdom. Det er bare å jobbe på, svarer han på spørsmål om hvordan han skal fortsette utviklingen denne sesongen.

Lederfigur

Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter er glad for at lysluggen valgte å fortsette i Brumunddal.

– Kristian er kjempeviktig på bana, i garderoben og i gruppen, sier han.

Under fjoråret hadde Eriksen både Knappen og Nysæter som trenere, og begge ga ham mye tillit.

– Uansett hvem som er trener så er han veldig flink til å tilpasse seg. Han har en herlig innstilling når han går på banen. Selv om han er stinn av trening nå, er jeg ikke bekymret for at han ikke skal sprudle når serien kommer i gang.

Selv om Brumunddal ikke spiller foran tusenvis av mennesker hver uke, tror Nysæter at det lille, men trofaste publikumet deres setter pris på Hamar-gutten.

– Han er blitt en fyr som publikum liker å se på. Han går foran i hver duell, og han er en ledertype for oss, sier Nysæter til HA-sporten.

– Vi underprester

Brumunddal slo Redalen 1–0 lørdag, men treneren krever mer av laget sitt.

– Vi underpresterer i dag, og det er det ingen tvil om. Vi er unøyaktige i pasningsspillet vårt, og vi gjør feil overalt på banen, sa han like etter kampslutt.

Men han fant også noe positivt å ta med seg.

– Vi har god kontroll defensivt, og vi har fått satt det skikkelig på plass. Men vi må skape mer, sier Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.