(Kjelsås - Brumunddal 2-1)

Kristian Eriksen spilte en god kamp for Brumunddal, der han jobbet stenhardt gjennom 90 minutter. 

Da kampen var over og tapet var en realitet, viste Eriksen tydelig hvor misfornøyd han var.

- Det er jævlig bittert, og det er irriterende. Det var en tøff kamp, med mange tøffe dueller. Vi visste at vi kom til å henge med, og vi visste at Kjelsås sliter litt mot slutten, sier han.

Eriksen var ikke fornøyd med hvordan det avgjørende målet kom. 

- Jeg har markeringsansvar på Lars Brotangen gjennom hele kampen. Og på det siste målet blir jeg ropt ut, der jeg sier at noen andre må ta ham. Og så er det selvfølelig han som scorer, sier han.

Se hele intervjuet med den tidligere HamKam-spilleren i toppen av artikkelen! 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.