(Kjelsås - Brumunddal 2-1)

Brumunddal ble til tider utspilt før pause, men kom ut langt bedre etter hvilen. Emil Holst meget god. 

Tilskuere

198

Mål

1–0 Espen Bjørnsen Garnås (6.), 1–1 Syver Karlsen (73.), 2–1 Lars Brotangen (86.)

Dommer

Thomas Solum Lystad, Kolstad IL. 

Gult kort

Kjelsås: Nicholas Grøndalen Kristiansen, Jesper Solli.

Brumunddal: Syver Karlsen, Mahad Abdi Abdillahi, Dardan Rexhaj, Sigurd Ertsås.  

Dalas lag (4-4-1-1)

Emil Holst 7 – Syver Karlsen 5, Rune Pettersen 4, Anders Ludvigsen 4, Fredrik Haave Andersen 4 – Erik Sigtbakken 3 (Esten Grini fra 74.), Christoffer Heier Solbakken 4, Mahad Abdi Abdillahi 3 (Nicolai Michaelsen fra 46. 4), Kristian Eriksen 6 - Dardan Rexhaj 4 (Peder Jensbak Nysæter fra 88.) - Sigurd Ertsås 4.

Pluss

Brumunddal hevet seg utover kampen, og de var det førende laget i store deler av omgangen. Emil Holst vartet opp med flere strålende redninger. 

Minus

Dala startet kampen svakt. Slapp inn to scoringer på dødball – som burde og kunne vært forhindret. Bruker lang tid på å skape farligheter. Midtbanen slet før pause.

Neste kamp: Møter HamKam hjemme på Sveum lørdag 5. august. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.