Brumunddal - Lillestrøm 1-3

Brumunddal sjokkerte Lillestrøm og tok ledelsen allerede etter et par minutter, men det gikk til slutt som det måtte gå.

Lillestrøm ble for sterke, og vant 3-1 i en forestilling som ikke var all verdens.

Et av dagens høydepunkter, var nemlig Melgalvis' retur til Sveum, og brumunddølen leverte.

- Morsom retur

Han sendte Lillestrøm opp i 2-1 tidlig i andre omgang, etter en flott avslutning fra skrått hold.

- Den satt godt, den. Jeg pleier å være god på de der. Jeg har gjort det før, gliser Melgalvis.

Han synes det var gøy å spille på Sveum igjen, og kampen ble akkurat slik han selv h adde håpet. 

- Det er morsomt og deilig. Det var dette jeg håpet på. Jeg håpet jeg skulle score og vinne kampen, så jeg er fornøyd, forteller han.

Han lot seg imponere over det Brumunddal presterte.

- De jobber og kjemper hardt, og tråkker oss på tærne og står opp. Det er ingen dårlig kamp av Brumunddal. De må være fornøyde. Det ble forskjell utover i omgangen, hvor vi fikk rom og de ble slitne. Vi kunne fort ha scoret flere.

- Brumunddal skaper ikke all verden, men de fikk drømmeåpningen sin. Det ble litt cupfeber da, og det er morsomt det, men det viktigste er at vi vant til slutt, forklarer han.

Ble aldri nervøs

Om gjensynet og returen til Dala, og møtet med gamle lagkompiser, ble akkurat slik han hadde håpet.

Og selv om Dala tok ledelsen 1-0, forteller Melgalvis at han aldri ble nervøs og redd for at Lillestrøm ikke skulle klare å snu kampen.

- Nei, jeg ble ikke det. Vi fikk ganske tidlig utlikning, men det er alltid en risiko. Vi fikk 2-1 i andre omgang, og da følte jeg vi hadde full kontroll, sier Melgalvis, som hadde håpet på litt flere enn 1212 tilskuere.

- Det var greit, men jeg hadde håpet på litt flere folk.

Melgalvis spilte hele kampen for Lillestrøm.

Les også
SPORT Dala imponerte, men tapte til slutt 3-1 mot Lillestrøm. 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.