For selv om Brumunddal tok tre viktige poeng borte mot Byåsen, vant også Nardo og Brattvåg sine kamper lørdag. Brumunddal er fortsatt over nedrykksstreken, men har bare et poeng ned til Brattvåg, som ligger på nedrykksplass. 

- Det som er helt sikkert er at vi gir oss ikke! Vi tar en kamp av gangen, og har Tynset borte neste lørdag, og det står i hodet på oss nå, ikke noe annet, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter etter kampen. 

Han sa for noen runder siden at de trengte to seire for å klare seg, og det står han for fortsatt. 

- Nå har vi tatt en. Men det spørs på de rundt oss. Det kan hende vi må vinne begge de to siste, men en kan også holde, sier Nysæter. 

- Enormt stolt

Treneren var meget fornøyd med seieren lørdag. 

- Vi gjør jobben på en vanskelig bortebane, og jeg er enormt stolt av gutta. Vi er et steg nærmere å holde plassen nå, sier han. 

Selv med 2-0-ledelse til Brumunddal til pause, var det Byåsen som styrte mye av kampen. Men bortelaget var effektive. 

- Vi møter et godt Byåsen-lag. Jeg synes Byåsen er det beste laget spillemessig. Vi har ikke hatt mye tur tidligere i sesongen, og det er ordentlig deilig at vi får litt tur innimellom. Jeg må også trekke fram lagmoralen. Dette er en ordentlig lagseier, sier han. 

God Torgersen

Men at Brumunddal skulle holde nullen, var ikke gitt på forhånd. Keeper Tor Torgersen leverte flere kjemperedninger i kampen, og stengte igjen målet.

- Det var moro det her, at jeg kan bidra såpass til tre poeng og holde nullen. Jeg føler vi har relativt god kontroll også, sier Torgersen. 

Torgersen første store redning kommer fra inne i feltet. Slik beskriver keeperen situasjonen. 

- Man rekker ikke å tenke, det er bare reaksjon. Det var godt å kjenne den traff hansken, og at jeg fikk den unna, sier han. 

Han var fornøyd etter seieren. 

- Dette var veldig sterkt. Det vil jeg tro mange andre lag i avdelinga synes også. Jeg har sagt dette blir avgjort i siste serierunde, og det tror jeg også det blir, sier Torgersen. 

Keeperen høster også skryt fra treneren etter kampen. 

- Vi har en fantastisk god keeper i dag, skryter Nysæter.

Les også
SPORT Følg Byåsen - Brumunddal her fra klokka 15.00.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.