For selv om Brumunddal tok tre viktige poeng borte mot Byåsen, vant også Nardo og Brattvåg sine kamper lørdag. Brumunddal er fortsatt over nedrykksstreken, men har bare et poeng ned til Brattvåg, som ligger på nedrykksplass. 

- Det som er helt sikkert er at vi gir oss ikke! Vi tar en kamp av gangen, og har Tynset borte neste lørdag, og det står i hodet på oss nå, ikke noe annet, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter etter kampen. 

Han sa for noen runder siden at de trengte to seire for å klare seg, og det står han for fortsatt. 

- Nå har vi tatt en. Men det spørs på de rundt oss. Det kan hende vi må vinne begge de to siste, men en kan også holde, sier Nysæter. 

- Enormt stolt

Treneren var meget fornøyd med seieren lørdag. 

- Vi gjør jobben på en vanskelig bortebane, og jeg er enormt stolt av gutta. Vi er et steg nærmere å holde plassen nå, sier han. 

Selv med 2-0-ledelse til Brumunddal til pause, var det Byåsen som styrte mye av kampen. Men bortelaget var effektive. 

- Vi møter et godt Byåsen-lag. Jeg synes Byåsen er det beste laget spillemessig. Vi har ikke hatt mye tur tidligere i sesongen, og det er ordentlig deilig at vi får litt tur innimellom. Jeg må også trekke fram lagmoralen. Dette er en ordentlig lagseier, sier han. 

God Torgersen

Men at Brumunddal skulle holde nullen, var ikke gitt på forhånd. Keeper Tor Torgersen leverte flere kjemperedninger i kampen, og stengte igjen målet.

- Det var moro det her, at jeg kan bidra såpass til tre poeng og holde nullen. Jeg føler vi har relativt god kontroll også, sier Torgersen. 

Torgersen første store redning kommer fra inne i feltet. Slik beskriver keeperen situasjonen. 

- Man rekker ikke å tenke, det er bare reaksjon. Det var godt å kjenne den traff hansken, og at jeg fikk den unna, sier han. 

Han var fornøyd etter seieren. 

- Dette var veldig sterkt. Det vil jeg tro mange andre lag i avdelinga synes også. Jeg har sagt dette blir avgjort i siste serierunde, og det tror jeg også det blir, sier Torgersen. 

Keeperen høster også skryt fra treneren etter kampen. 

- Vi har en fantastisk god keeper i dag, skryter Nysæter.

Les også
SPORT Følg Byåsen - Brumunddal her fra klokka 15.00.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00