Rundt klokka 14.00 offentliggjorde NFF hvilke lag som møter hverandre i 2. runde i cupen.

Og Brumunddal var heldige og fikk Lillestrøm hjemme på Sveum.

– Det blir utrolig artig å komme hjem og spille foran mange venner og kjente. Dette kommer til å bli en stor opplevelse, sier Melgalvis til HA-sporten.

27-åringen sto blant Brumunddal-supporterne da HamKam gjestet Sveum sist sesong, og han innrømmer at det blir spesielt å spille mot klubben i hans hjerte. 

– Det blir bare morsomt. Jeg kan ikke tenke på at det er kompisene mine når jeg spiller. Vi må være proffe, for vi ønsker ikke å få noen cupbombe her, sier han.

folksomt

Les også: Håper på 150.000 kroner

– Hvis vi hadde fått Lillestrøm med Alek, tror jeg det fort kan komme 2.000 tilskuere, sa Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter til HA-sporten torsdag. 

Med 2.000 tilskuere og inngangsbillett på 100 kroner for voksne vil en slik kamp kunne gi klubben 150.000 kroner netto. De fleste ungene som kommer går gratis med medlemskortet sitt.

– Den viktigste dugnaden vi gjør for klubben, er faktisk å gå til andre runde, la treneren til.

Melgalvis håper på like mange tilskuere. 

– Da Lillestrøm kom til Sveum i 2010, hadde de mange fans der. Jeg tror det kan bli rundt 2.000 tilskuere, og det hadde vært dritgøy, sier han.

Slik spilles runden:

Kråkerøy - Vålerenga

Moss - Sarpsborg 08

Grorud - Elverum

Skeid - Strømsgodset

Asker - Stabæk (spilles 25. mai)

KFUM - Bærum

Strømmen - Kjelsås (spilles 25. mai)

Ull/Kisa - Alta

Nybergsund - Kongsvinger (spilles 25. mai)

Brumunddal - Lillestrøm

Raufoss - Sogndal

Mjøndalen - Kvik Halden

Ørn-Horten - Sandefjord

Pors - Odd

Arendal – Notodden (spilles 25. mai)

Jerv - Bryne

Fløy - Start

Egersund - Viking (spilles 25. mai)

Vard Haugesund - Haugesund

Lysekloster - Brann

Åsane - Fyllingsdalen

Nest-Sotra - Sandnes Ulf

Florø - Fana

Tynset - Rosenborg

Verdal - Kristiansund

Byåsen – Aalesund

Ranheim - Stjørdals-Blink  

Hødd - Molde

Mosjøen - Levanger

Sortland - Bodø/Glimt

Fløya - Tromsdalen

Finnsnes - Tromsø

Kampdag er onsdag 24. mai – med unntak av kampene nevnt i oppsett som spilles 25. mai.

Saken oppdateres

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.