Det var Ringsaker Blad som meldte dette først. Viggo Tollefsen ble presentert som ny hovedtrener for A-laget til Brumunddal tidlig i januar, etter at Erik Wettermark trakk seg. Nå må Dala ut på leting etter ny hovedtrener igjen.

Viggo Tollefsen trekker seg av helsemessige årsaker. Spillerne ble informert fredag.

- Det er første gangen jeg har opplevd at vi har hatt opplegget klart to ganger. Det er en spesiell situasjon, men her må vi tenke på personen først. Vi håper Viggo blir frisk og kommer seg på beina ganske fort, sier sportslig leder Fred Leo Nysæter, og fortsetter:

- Viggo har ikke vært på trening denne uka, men treningshverdagen har gått sin gang. Vi har veldig gode assistenter.

Den sportslige lederen håper å ha en ny trener på plass allerede til uka.

. Vi håper å kunne presentere en løsning i starten av neste uke, sier Fred Leo Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.