HA sitt tabelltips spår at Brumunddal må kjempe for plassen i 2. divisjon, men at Sveum-guttene klarer seg i divisjonen. Men hvem er egentlig guttene som skal kjempe i den blå-hvite drakten på Sveum sitt kunstgress? Nå gir HA-sporten dere sidene ved Brumunddal-spillerne du kanskje ikke visste om. Faktaene er levert fra gode kilder i Brumunddal-miljøet

Stein Erik Werven: Er lagets danseløve med egenkomponert dans

Emil Holst: Er en meget habil kar på trekkspill

Fredrik Haave Andersen: Fritiden til Haave dreier seg om FIFA. Han må minimum ha 40 kamper i løpet av helgen. All prat på trening går derfor i hvordan han kan få best mulig lag på FIFA.

Sindre Tråseth: Har vært utenlandsproff og gjort store penger på spill i USA.

 Rune Pettersen: Lider av ekstrem araknofobi. (Redsel for edderkopper).

Anders Ludvigsen: Til tross for å ha blitt omtalt som ”alltid blid” i avisene, har han et humør som en Jojo

Syver Karlsen:  Er blodfan av Rihanna, og kan alle hennes sanger og danser.

Jesper Sørum Johansen: Kan sitte timesvis med nettshopping av klær. Lagets mest forfengelige?

Kristian Eriksen: Til tross for at han falt i Red Bull-gryta som liten, er han som Obelix og må ty til Miraculix sin energi-drikk før store slag. 

Christoffer Andre Heier Solbakken: Har en så vinnerskalle at han på trening også kan kjefte på motstanderen etter han selv har scoret fordi han syns han kom for lett til avslutning.

Torgeir Strand Osmo: Har en lidenskap for alt som durer. Hans store hobby og fritidssyssel er snøbrøyting. 

Henrik Lehne Olsen: Håret må være perfekt for å entre en fotballbane. Bruker derfor alltid de siste 5 minuttene før kamp og trening foran speilet. 

Mahad Abdi: Tar for tiden førerkort på bil, og har i den anledning engasjert en personlig kjørelærer; ingen ringere enn Fredrik Haave Andersen

Esten Grini: Er selvutnevnt odelsgutt på Grini-gård i Veldre, der han foreløpig kun jobber som avløser. 

Peder Jensbakk Nysæter: Peder sin store drøm utenom fotballen er å bli bussjåfør.

Markus Haave Andersen: Er en solstråle uten like, til tross for at det er blitt noen gråskjær på siden. 

Nicolai Michalsen: Til tross for at han bruker badeshorts i stedet for undertøy, er han livredd for å bli bløt på beina. 

Erik Sigtbakken: Er lagets magiker. Kan tryllekunstner få har sett maken til. 

Dardan Rexhaj: Er den travleste spilleren. Han er den siste som kommer på trening og første som drar hjem.

Vegard Ruud:  Er selvutnevnt tippe-ekspert og moskus-titter, da han aldri har kjørt over Dovrefjell uten å sett moskus.

Jonathan Helmersen: Er selvutnevnt badboy, men foretrekker bursdager til eldre fremmede folk fremfor sosiale sammenkomster med laget. 

Sigurd Ertsås: Er ydmyk og rolig på treningsfeltet, men i lystige lag får han en selvtillit selv ikke Zlatan kan matche.

Gaute Granmo: Lagets jeger. Setter jakta foran fotballen og det går sjeldent en sesong uten at Gaute får slarkete ankler ut på senhøsten.

Brumunddal serieåpner hjemme mot Kjelsås, mandag 17. april. Da kan det hende vi får se magi fra Sigtbakken, temperament fra Solbakken og kanskje en Rihanna-dans fra Syver Karlsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.