Mot Hønefoss får trener Fred Leo Nysæter en pekepinn hvor laget står i forhold til de andre lagene i 2. divisjon.

–Vi stiller med det laget som jeg tror er best i dag. Sjøl om vi fikk tre kjedelig skader på tre etablerte spillere denne uka, er jeg optimistisk.Vi har drillet inn i vårt system, uansett hvem som spiller der, sier trener Nysæter.

Brumunddal har hatt gode treninger og trener Nysæter føler at laget er i rute.

– Ja vi er i rute. Nå kommer det en lang påske for oss, for vi føler oss klare. Vi skal trene godt i hele påsken, så vi er klare til kamp mot Kjelsås i serieåpningen.

Reiste hjem

Dansken Jeppe Laursen har mistet lysten til å spille fotball. Hønefoss-spilleren har reist til hjemlandet for å være sammen med familien.

– Jeg har ikke hatt motivasjon og overskudd til å spille fotball i det siste på grunn av personlige problemer, forteller Laursen til lokalavisen Ringerikes Blad.

Det er uklart om venstrekanten igjen blir å se i Hønefoss-drakten.

– Personlige problemer er man dessverre ikke alltid selv herre over. Jeg trenger litt tid hjemme i Danmark. Der kan jeg være tett på min familie, sier Laursen.

HBK-trener Frode Lafton sier følgende om den vanskelige situasjonen klubben har havnet i når en av lagets beste spillere ikke er tilgjengelig.

– Jeg har selv slitt med ting. Jeg har opplevd motsetningen til det å ikke bli sett når jeg har hatt det vanskelig. Jeg har hatt gode folk rundt meg, som hjalp meg i alle årene jeg spilte. Jeg er opptatt av at Jeppe har det bra, sier Frode Lafton.

Hønefoss serieåpner i 2. divisjon hjemme mot Notodden 2. påskedag.

– Vi jobber med mennesker: Flest mulig, lengst mulig. Vi vil tjene på sikt den dagen Jeppe eventuelt får lyst til å spille igjen. Men han vil uansett huske dette resten av livet. Han har vært et sted der han ble sett, hørt og tatt vare på selv i en vanskelig periode. Men innerst inne håper jeg at jeg får se Jeppe i HBK­-drakt igjen. Det vet han, sier Lafton til Ringerikes Blad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00