- Vi underpresterer i dag, og det er det ingen tvil om. Vi er unøyaktige i pasningsspillet vårt, og vi gjør feil overalt på banen, sier treneren, som drillet en 3-5-2-formasjon for første gang.

Redalen hadde kun én målsjanse, og det var derfor vanskelig for treneren å si for mye om hvordan han syntes det funket.

- Vi har god kontroll defensivt, og vi har fått satt det skikkelig på plass. Men vi må skape mer, sier Nysæter, som gjerne skulle møtt bedre motstand.

- I dag var egentlig planen å spille mot Eidsvold Turn, men de måtte trekke seg, for det er cup-kvalik. De ser bra ut, og det hadde gitt oss enda bedre kamp. Det er lettere for Skeid, KFUM og HamKam å få skikkelige matcher. Vi er Brumunddal, og det er ikke sikkert det er så attraktivt å møte oss, innrømmer han.

Solbakken-goal

Brumunddal startet ikke kampen spesielt godt, og gjestene lå lavt i banen.

Men da Dala, anført av Fredrik Haave Andersen, hadde kommet seg flott oppover høyresiden, fikk til slutt Christoffer Heier Solbakken ballen på 16 meter, og han satte den nede i motsatt hjørne.

Dala hadde flere halvsjanser, men uten å få ballen i mål.

dødt etter hvilen

Vertene hadde full kontroll på kampen, men uten å skape all verden.

Omgangens største sjanse kom da Anders Ludvigsen fikk vende opp i feltet, snu seg rundt og avslutte. Ballen gikk i stolpen, rullet langs streken, og så forsvant den utenfor ved motsatt stolpe.

Jesper Sørum Johansen, som kom inn etter 72 minutter, viste fram en flott Cruyff-vending, forserte 20 meter med ballen, før han klinte den i nettveggen og ut.

Gjestenes Helge Jøndal, som har spilt 11 sesonger for Raufoss, var nær scoring på overtid. Vingen fikk ballen ute på venstresiden, dro av Sindre Tråseth med en lekker finte, kom inn i feltet og skjøt mot lengste kryss. Emil Holst, som hadde hatt lite å gjøre, kastet seg så lang han var og slo ballen ut til corner.

- Den var fin, den, sa han om redningen etter kampen.

Dermed endte kampen 1-0 til Brumunddal.

Brumunddals lag (3-5-2): Emil Holst - Anders Ludvigsen, Rune Pettersen, Syver Karlsen (Sindre Tråshet fra 63.) - Fredrik Haave Andersen (Jesper Sørum Johansen fra 72.), Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Torgeir Strand Osmo (Markus Haave Andersen fra 45), Kristian Eriksen (Dardan Rexhaj fra 64.) - Sigurd Ertsås (Dardan Rexhaj fra 72.), Nicolai Michaelsen, (Erik Sigtbakken fra 45.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.