Kjelsås gjorde jobben sin, og slo Vålerenga 2 i Oslo. Det så også lenge ut til at Brumunddal skulle slå Finnsnes borte, etter at de snudde kampen til 1-2 ved Henrik Lehne Olsen og Anders Ludvigsen. Da hadde det vært håp før siste seriekamp mot Grorud. På overtid ble drømmene knust, da El-Hadji Ngom banket inn utligningen tre minutter på overtid. Dermed er Brumunddal ett 3.divisjonslag fra neste sesong.

Brumunddal startet 1. omgang bra, og kunne tatt ledelsen tidlig da Henrik Lehne Olsen spilte ballen ut til Fredrik Haave Andersen som skjøt på direkten. Dessverre for Dala gikk skuddet rett på keeper. Etter det ble det tett og jevnt med mange dueller på midten.

Finnsnes hadde en heading reddet på streken midt i omgangen. Mathias Pedersen Aasand burde sendt Brumunddal i ledelsen, da han fikk stå alene å skyte fra 16-meter, men skuddet gikk rett utenfor. Rett etterpå satte Finnsnes 1-0. Markus Rolandsen var først på ett innlegg og stanget  ballen i mål bak Emil Holst. 1-0 til pause. 

Brumunddal spilte en god andre omgang. 1-1 kom ved at Markus Haave Andersen gjorde ett meget godt forarbeid, og spilte inn til Henrik Lehne Olsen som pirket ballen over linja. Ikke lenge etterpå sendte Anders Ludvigsen avgårde ett skudd fra skrå vinkel, som snek seg inn i nærmeste hjørne. Mot slutten forsvarte Dala-gutta seg heroisk, men på overtid glapp det i markeringen, og Ngom fikk sette ballen i mål, og avgjorde Brumunddal sin skjebne.

Brumunddal sitt lag: Emil Holst - Syver Karlsen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Markus Haave Andersen - Fredrik Haave Andersen, Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Mathias Pedersen Aasand - Peder Jensbak Nysæter, Sigurd Ertsås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.