Brumunddal tok tidlig tak i kampen, og hadde en god sjanse ved Sigurd Ertsås. Keeper Bence Steer reddet muligheten. Så kom Joakim Solem helt alene med Tor Torgersen, og satte den kontrollert i mål. 0-1 på Sveum. Den eneste sjansen Nardo hadde i første omgang. Brumunddal skapte to gode sjanser mot slutten av omgangen, Eriksen ved begge anledninger, men ingen ville i mål. Brumunddal må fremover i andre omgang.

Den andre omgangen startet bra for Brumunddal. Sigurd Ertsås kom fremover, og spilte over til Kristian Eriksen, som satte balle kontant nede ved stolpen etter 50 minutter. Etter dette ropte Dala på Straffe. Henrike Lehne Olsen ble felt, men dommer gjorde ingen ting.

Brumunddal klarte ikke å sette noe skikkelig press på slutten, og Nardo var fremme på noen farlige visitter, men ingen mål. Det endte 1-1 på Sveum. Brumunddal er da oppe på den viktige sjuendeplassen, etter at Brattvåg tapte sin kamp. Brumunddal går forbi med ett poeng.

Henrik Lehne Olsen oppsummerte det slik.

- Følelsen er litt blanda. ihvertfall de første 20 av andre omgang kjører vi over dem. Alt i alt er vi ett bedre lag. En grei kamp.

Før kampen

Brumunddal kommer fra seier mot Strindheim i Trondheim sist, og tar med seg selvtillit inn mot den viktige kampen mot Nardo. Brumunddal ligger på 8. plass, altså utenfor de sju som holder seg i divisjonen. Nardo ligger to poeng foran på 6. plass, Brumunddal bør derfor ha seier på Sveum i dag.

Sigurd Ertsås har fortsatt den gode formen i høstsesongen, og scoret to mål mot Strindheim, og står med ni mål på ni kamper etter at han kom til Brumunddal. Brumunddal må håpe på at Ertsås fortsetter den gode formen.

Det er fire kamper igjen i sesongen, og hvert poeng blir viktig for Brumunddal.

Brattvåg tapte lørdag 3-2 for Stjørdals-Blink, meget gode nyheter for Brumunddal.

Brumunddal stiller med følgende 11:  Tor Torgersen - Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Jonatan Helmersen, Kristian Eriksen, Vegard Ruud - Sigurd Ertsås

På benken sitter: Stein-Erik Bjønness Werven, Gaute Granmo, Torgeir Strand Osmo, Gulbetin Guven, Stian Nyhus, Markus Haave Andersen, Dardan Rexhaj

Du kan følge kampen live over.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.