Det var en ganske jevn 1. omgang på Sveum. Vålerenga 2 fikk den første sjansen da Chidera Ejuke kom alene med Emil Holst, men Dala-keeperen ordnet opp. Etter et kvarter fikk Nicolai Michaelsen sjansen alene gjennom, men lobben nådde aldri målet. Det var en stor sjanse. På slutten av omgangen fikk Vålerenga et par halvsjanser.

Vålerenga 2 tok ledelsen etter 55 minutter, da Ernest Agyiri sendte et frispark fint i mål. Men Dala ga seg ikke. Christoffer Heier Solbakken slo til med en perle, da han sendte en volley oppe i hjørnet etter en corner 1-1. Gaute Granmo ble den store helten da han styrte inn et innlegg fra Erik Sigtbakken to minutter før slutt på Sveum. Brumunddal kunne juble for 2-1-seier.

Matchvinner Granmo smilte bredt etter kampen.

- Det var deilig å score der. Sigtbakken vet hvor han finner meg, så det var ideelt akkurat der. Da jeg kom inn prøvde jeg å sette litt trøkk på dem og gjøre det litt utrivelig for dem. Det var godt å komme inn å avgjøre, forteller Granmo, som kom inn etter 65 minutter.

Det var en etterlengtet seier for Dala, den første siden første serierunde. 

- Det var veldig godt å kjenne på følelsen av å vinne igjen. Nå skal vi trøkke for fullt på for tre poeng neste runde, og bygge videre på denne deilige seieren, sier Gaute Granmo. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.