I en pressemelding som er sendt ut av klubbben kommer det fram at en rekke bedrifter har blitt enig om å bli såkalt Nærmiljøpartner for Brumunddal fotball.

Til sammen får de inn 850.000 kroner.

Prosjektet er et resultat at den krevende økonomiske situasjonen har kommet i etter flere år med underskudd og behovet for et engangsløft for å styrke økonomien i klubben.

Ajour med kreditorene

- Vi er veldig takknemlige for at de stiller opp, og at de tror på det vi skal gjøre framover. Vi får ryddet opp, slik at vi står sterkere økonomisk. Dette var et avgjørende bidrag. Nå kan vi komme ajour med kreditorene, og bruke av årets overskudd til årets aktiviteter, sier Johnsen, og fortsetter:

- Det er snakk om å betjene gjeld. Budsjettet for 2018 er mer nøkternt enn 2017, og vi skal gå med overskudd.

Sigbjørn Johnsen forteller at ideen med prosjektet Nærmiljøpartner kom i styret. Styrelederen sier dette om framtida til Brumunddal Fotball:

- Vi har mange talenter. Vi vil være en attraktiv klubb for spillere som vil opp og fram, og samarbeidet med HamKam er veldig bra. Det ser bra ut nå, sier Sigbjørn Johnsen.

Dette er Nærmiljøpartner-prosjektet

I pressemeldingen skriver de følgende om hva en Nærmiljøpartner er:

•       En nærmiljøpartner til Brumunddal fotball er noe mer enn en sponsor.

•       En nærmiljøpartner er opptatt av utvikling av Brumunddal by og Brumunddal som lokalsamfunn.

•       En nærmiljøpartner er opptatt av barn og unge som bor i Brumunddal og omegn.

•       En nærmiljøpartner ser den viktige rollen som Brumunddal fotball og Sveum har for folkehelse og sosial inkludering.

•       En nærmiljøpartner møtes periodisk i regi av Brumunddal Fotball for status og påvirkning av utvikling / kreativ tenkning. Det skal skapes nettverksbinding og synergier også for nærmiljøpartnerne.

•       Brumunddal Fotball ønsker at så mange som mulig vil være med klubben som nærmiljøpartner.

Følgende bedrifter har foreløpig takket ja til å bli Nærmiljøpartner:

Arkel Innlandet AS, Asbjørn Nordsveen AS, Arve Hagen AS, Arthur Buchardt, Skue Bolig AS, Høyen Eiendom AS, Mjøsprodukter, Evry, Eiendom1, Sparebank 1 Østlandet, Helnor AS, Betong Øst, Multibygg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.