Brumunddal-treneren hadde følgende tanker etter stortapet i Bærum:

- Dette er ydmykende. Det er vel det som er det rette ordet her. Vi henger ikke sammen som lag, og vi framstår som et lag uten struktur. Det er en kollektiv greie, og vi henger ikke sammen fra spiss til keeper. 

Han savnet offerviljen i laget sitt. 

- Nå har vi prøvd litt forskjellig, men det er ikke formasjonen det står på. Det er viljen til å gå i krigen og offerviljen som mangler. Det er veldig skuffende å se. Nå ser vi ut som en helt klar dumpekandidat, det er ikke mer å si enn det.

To tidlige baklengs

Brumunddal åpnet frisk, og var farlig frempå ved noen anledninger tidlig i omgangen. Men det var Bærum som tok ledelsen. Moses Mawa ble spilt helt alene igjennom, og satte ballen kontrollert nede i hjørnet bak Emil Holst. En real kalddusj for Brumunddal. Og Bærum ga seg ikke der.

Emanuel Tafesse fyrte av fra 20 meter etter 23 minutter, og ballen gikk i en bue over keeper Holst. 2-0 til Bærum. Brumunddal klarte aldri å komme seg opp på nivået, og slet med å skape sjanser de første 45 minuttene.

Dermed sto det 2-0 til hjemmelaget til pause. 

Andre omgang starte på verst mulige vis for Brumunddal. Erblin Llalluka fintet hele Dala-forsvaret, inkludert Emil Holst, og satte ballen i åpent bur. 3-0 til Bærum etter 51 minutter. 

Lalluka ga seg ikke der, og etter 70 minutter ble han spilt fri på sju meter, og satte ballen enkelt i mål. Helmørkt for Brumundal.

En positiv ting for bortelaget var at Sigurd Ertsås satte sesongens første mål, da han satte straffesparket Jonatan Helmersen hadde skaffet i nettet.

Kampen endte 4-1 til Bærum.

Brumunddals lag: Emil Holst -Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Torgeir Strand Osmo, Kristian Eriksen -Dardan Rexhaj, Christoffer Heier Solbakken, Mahad Abdillahi, Markus Haave Andersen - Jonatan Helmersen - Sigurd Ertsås

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.