Da Emil Holst ble utvist i hjemmemøtet med Alta 28. mai, kom Stein-Erik Werven inn etter en snau halvtime.

Og han stengte buret.

Lørdag sto 32-åringen igjen en god kamp da Dala klamret seg til ett poeng i Nybergsund.

– Jeg blir skuffet dersom jeg ikke får spille neste kamp, sier Werven til HA-sporten.

Men reservekeeperen er vant til å måtte finne benken – tross gode innhopp.

– Jeg forventer ikke at jeg spiller, selv om jeg føler at jeg ikke har kunnet gjort så mye annerledes, sier keeperen som har til gode å slippe inn mål denne sesongen.

Fikk selvtillit

Lørdag var han både god og heldig da Brumunddal fikk med seg poeng fra Sundet.

– De skjøt to skudd i tverrliggeren, og så var det noen skudd som gikk på utsiden. Men jeg følte at presset dem til å velge de skuddene. Da jeg hadde gjort noen redninger, fikk jeg mye selvtillit. Da tenkte jeg: «Bare skyt, så får jeg en redning til,» sier han med et smil.

Målvakten ønsker derimot ikke å ta all æren for lagets gode defensive jobb selv.

– De foran meg har gjort det bra. Rune Pettersen har vært sjef, mens Jesper Sørum Johansen har kommet inn og spilt med offervilje og guts, sier han.

Fornøyd Nysæter

Trener Fred Leo Nysæter vil ikke fortelle hvem som blir valgt mot Vålerenga 2.

– Det tar jeg i garderoben, ikke i media. De vil få beskjed i en-til-en-samtale, forteller han.

Selv om Nysæter er taus om hvilken keeper han velger, er han imponert over moralen til Brumunddal-gutten.

– Det er betryggende å ha en person som Werven på laget. Han er seriøs og standhaftig i treningshverdagen, og han er lojal mot spillergruppen, forteller han.

Nysæter er glad for at Werven blir skuffet dersom han ikke får spille.

– Det er sånn jeg ønsker at vi skal ha det: Vi skal være en sulten tropp, der alle vil spille. Jeg håper alle reagerer på den måten, sier han.

viktig poeng

Nysæter er glad for å stå med to strake kamper uten tap.

– Det var ekstremt viktig for oss. Vi klarte å opprettholde avstanden til lagene foran oss på tabellen. Det er bare fire poeng opp til 7. plassen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.