Brumunddal er det laget i avdelingen som har scoret færrest mål med sine 13 mål på 18 kamper.

I sommer ble Valentin Blaka hentet til klubben for å rette på statistikken. Etter tre kamper har målene uteblitt, men spissen føler seg trygg på å finne scoringsformen.

– Vil renne inn

– For min del har det kommet seg gradvis. De første kampene var jeg kamprusten etter en vårsesong uten mye fotball på dette nivået, sier Blaka til HA-sporten.

Borte mot Follo i forrige serierunde var Storhamar-produktet en av banens beste spillere og kunne scoret flere mål.

– Jeg burde scoret to-tre ganger i den kampen. Får jeg tilsvarende muligheter i helga så sitter de, sier han før oppgjøret mot Bærum.

Selv om spissen har gått målløs av gressmatta tre kamper på rad, er det ikke slik at han har begynt å tvile på egne evner.

– Som spiss kjenner man på det når man ikke scorer mål. Jeg kjenner litt på presset, men føler at målene vil komme når som helst. Når det først løsner så kommer de til å renne inn.

Åtte cupfinaler

Bærum er et lag som liker å kjæle med ballen. Blaka ønsker ikke å tillate de gule og svarte det på Sveum når lagene møtes lørdag.

– Vi er nødt til å være aggressive og presse knallhardt for å ikke la de styre alt. Jeg er sikker på at vi har gode muligheter i denne kampen, sier han.

Tidligere har Dala uttalt at hjemmekampene blir nøkkelen for å overleve i divisjonen.

– For oss blir Bærum-kampen én av åtte cupfinaler.

Har terpet angrepet

Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter forteller at laget denne uka har hatt ekstra fokus på det offensive.

Han mener det bare er et spørsmål om tid før det løsner for Blaka.

– Valentin har sett skarp ut på trening denne uka. Mot Bærum må vi være offensive, sier han.

Vegard Ruud og Erik Sigtbakken spiller ikke mot Bærum. Ellers er resten av spillerne kampklare.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.