Brumunddal - Skeid 0-0.

Det ble en sjansefattig 1. omgang mellom Dala og Skeid. Hjemmelaget startet best - uten å skape noen sjanser. Etter hvert kom Skeid mer med i kampen, og var frampå etter 17 minutter, men Dala-spillerne fikk blokkert begge forsøkene. Etter 28 minutter kom den største sjansen, og den var det Christoffer Heier Solbakken som hadde. Han skjøt fra 20 meter, litt skrått, men ballen snek seg utenfor bakerste stolpe. Dermed 0-0 til pause på Sveum.

Brumunddal var gode de første ti minuttene av 2. omgang, og seks minutter ut i omgangen fikk Valentin Blaka en stor sjansen på hel volley fra sju meter. Dessverre for Dala gikk ballen over.

Mathias Pedersen Aasand kom inn etter 74 minutter, og var positiv. Han hadde blant et veldig bra innlegg til Blaka, men han fikk ikke til noen god avslutning.

Dala var gode defensivt og slapp Skeid svært lite til. Bakerst var Emil Holst solid.

Dala stiller med disse fra start: Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Markus Haave Andersen, Christoffer Heier Solbakken, Mahad Abdi Abdillahi, Jonatan Helmersen, Kristian Eriksen, Sigurd Ertås, Valentin Blaka. 

Benken: Andreas Ulla, Jesper Sørum Johansen, Torgeir Strand Osmo, Nicolai Michaelsen, Mathias Pedersen Aasand, Peder Jensbak Nysæter, Erik Sigtbakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.