Raufoss - Brumunddal 6-2:

Brumunddal hadde alle muligheter til å få med seg et meget viktig bortepoeng mot Raufoss. 

Men de siste fem minuttene, pluss tillegg, var bekmørke. Faktisk såpass mørke at Raufoss fikk score fire ganger og punktere kampen.

Trodde han berget poeng

Sigurd Ertsås scoret et etterlengtet spillemål da han satte inn 2-2 med fem minutter igjen på klokka.

Der og da trodde han at han hadde berget poeng.

-  Jeg trodde det. Raufoss virket mer kjørt enn oss. Jeg trodde de skulle få en knekk, og at vi fikk en «boost». Vi hadde satt inn mye offensivt, men så fikk vi den 3-2-scoringen imot med en gang, og da ble det veldig tungt. Så måtte vi satse framover, og så funker det ikke, og de fikk en rask scoring til og da var det over, sier Ertsås.

Han kan egentlig ikke forstå hvordan de klarte å slippe inn fire mål mot slutten.

- Det har jeg sjeldent vært borti. Vi kan grave oss ned og bruke tid på det. Men det er ikke sånn vi har sett ut i år. Det ble jævlig stygt, men forsvaret har vært bra ellers. Det er en av de vanskeligste bortebanene å komme til. 6-2 er for mye, og det ble for mye rart 

Han kunne imidlertid glede seg over følelsen av å score spillemål igjen. Hans første denne sesongen.

- Det var deilig å score igjen, sier Ertsås med et tappert smil.

Tidlig baklengs

Brumunddal åpnet godt, men fikk en i fleisen med en gang.

Allerede etter fem minutters spill pirket Anton Karl Peter Henningsson inn 1-0 for vertene, etter at Dala glapp fullstendig i markeringene i egen boks.

Det la imidlertid ingen demper på Dala. Etter å ha ristet av seg baklengsmålet, spilte de seg kraftig opp.

Utover i omgangen skapte de flere farligheter, og anført av en meget god Kristian Eriksen fikk de til slutt sin fortjente utlikning.

Kantspilleren dro seg lekkert inn i Raufoss-feltet, fintet bort et par mann, før han lekkert satte ballen ned i det lengste hjørnet. Fullt fortjent for Dala.

Vertene kunne imidlertid ha gått til pause med ledelsen, men forsøket til Osnrud smalt i stolpen.

Nære var også Dardan Rexhaj, som hamret et frispark fra 20 meter i krysstolpen og ut. 

På overtid av den første omgangen tok Raufoss igjen ledelse ved Oskar Johannes Løken. 

Sen utlikning

Brumunddal ble tidvis rundspilt i den andre omgangen, og takket være Emil Holst klarte ikke Raufoss å øke ledelsen.

Sisteskansen hadde flere feberredninger, og var helt suveren mellom stengene. 

Framover i banen lugget det veldig for Dala, som kun skapte et par halvsjanser. 

Men med fem minutter igjen så det ut til at Dala kunne få med seg poeng. Sigurd Ertsås sørget for 2-2, og jubelen var enorm.

Men sekunder senere tok Raufoss tilbake ledelsen, før de minuttet etterpå punkterte kampen med sin 4-2-scoring. 

På overtid satte Raufoss inn sitt femte og sjette for kvelden, og sørget for 6-2. 

Dalas lag (4-4-2):

Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Jesper Sørum Johansen, Anders Ludvigsen - Torgeir Strand Osmo, Henrik Lehne Olsen, Mahad Abdillahi, Kristian Eriksen - Dardan Rexhaj, Valentin Blaka
Benken: Stein-Erik Werven, Sigurd Ertsås, Nicolai Michaelsen, Mathias Aasand Pedersen, Gaute Granmo, Markus Haave Andersen, Erik Sigtbakken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.