Valentin Blaka kom til Brumunddal fra HamKam i sommer, men fikk det tøft på Sveum.

Det endte med nedrykk til 3. divisjon for klubben, og Blaka fant veien til nettmaskene to ganger på ni kamper.

Nå har han bestemt seg for å bli med klubben ned ett nivå.

- Fint springbrett

- Jeg trenger en mellomlanding før neste steg. Grunnen til at jeg signerte er at jeg jeg føler det er en fin klubb og at det er et fint springbrett for meg, forteller Blaka til HA-sporten.

Spissen har signert en amatørkontrakt for den neste sesongen.

- For ett år tilbake, hvis jeg hadde fått spørsmål om å spille i 3. divisjon, hadde jeg sagt "aldri i livet". Det er ikke der jeg ønsker å være, men jeg føler det kan være bra i forhold til neste steg i karrieren, forklarer spissen.

Han forteller at han hadde muligheten til å fortsette karrieren utenlands, men at det kun dreiet seg om land som ble for langt unna.

- Jeg har en agent fra Kosovo, som er i teamet rundt U21-landslaget, og han har sett etter klubber for meg utenlands, men det ble litt fjernt for meg. 

- Jeg landet på Brumunddal akkurat nå.

Wettermark fornøyd

Nå ser han fram mot en fin vinter med god trening, før han skal benytte neste sesong til å finne tilbake til godt, gammelt slag.

- Målet blir å spille på meg selvtillit igjen. Jeg føler selv jeg er mer enn god nok for 2. divisjon. Men mangel på tillit de siste årene har gjort det vanskeligere for meg. Men jeg har et mål om å spille høyest mulig. Ikke for å være arrogant, smiler han.

Trener Erik Wettermark er glad for at Blaka fortsetter i klubben.

- Det er viktig å få med ham videre. Jeg håpet på det. Han er ung, har et bra potensial i forhold til rykk og egenskapene han har som spiss. Jeg har sett ham lite i år, men han er god for en del scoringer i 3. divisjon, sier Wettermark.

Dala-treneren forteller at Blaka var en viktig mann å få med videre, i det han tror blir en meget tøff 3. divisjon.

- Jeg håper ganske mange fra i fjor blir med videre, forteller Wettermark.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.