Brumunddal signaliserte for en stund siden at de ønsket å hente unggutten fra HamKam.

Samtidig sa Kevin Knappen at han ikke kom til å stå i vegen for den offensive spilleren.

Pedersen Aasand har slitt med lite spilletid i vår og ville bort for å få spille mer.

Nå som HamKam den siste uka har fått på plass Jacob Egeris og Markus Naglestad, var det rom for å la Pedersen Aasand gå til Brumunddal.

I utgangspunktet skulle overgangen drøye til etter at HamKam og Brumunddal møter hverandre lørdag, men nå er overgangen allerede bekreftet.

Likevel har klubbene en avtale om at han ikke kommer til å bli involvert i kampen, i følge Ringsaker Blad.

Emil Holst, Kristian Eriksen, Syver Karlsen og Henrik Lehne Olsen har tidligere tatt samme vegen fra HamKam til Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.