Nybergsund (0) 0 - Brumunddal (0) 0

KORT SAGT: Viktig bortepoeng, men skaper altfor lite sjanser offensivt.

Tilskuere: 135

MåL: Ingen.

Dommer: Harald Røvig Sletner, Rustad IL.

Gult kort: Sundet: Juan Alexander Garcia Alonso.

Gult kort: Dala: Fredrik Haave Andersen, Markus Haave Andersen.

Dalas lag (4-4-1-1): Stein-Erik Werven 7 - Fredrik Haave Andersen 4, Rune Pettersen 6, Jesper Sørum Johansen 5, Syver Karlsen 4 - Kristian Eriksen 5, Mahad Abdi Abdillahi 3 (Torgeir Strand Osmo inn 57. min 3), Henrik Lehne Olsen 3, Erik Sigtbakken 2 (Markus Haave Andersen inn 57. min 4) - Dardan Rexhaj 3 (Nicolai Michaelsen inn 79. min) - Sigurd Ertsås 4.

Pluss: Rydder unna defensivt, Werven meget god bakerst. Gode siste ti minuttene.

Minus: Skaper altfor lite sjanser. Får ikke til spillet sitt offensivt. Sliter sentralt på midtbanen. Taper for mange andreballer.

Neste kamp: Hjemme mot Vålerenga 2, 10.06.2017 klokka 16.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.