Byåsen

(0)

0

Brumunddal

(0)

2

Byåsen det beste laget spillemessig, men Brumunddal er effektive og solide bakover.

Tilskuere

65

Mål

0–1 Kristian Eriksen (24), 0–2 Sigurd Ertsås (44).

Dommer

Kristian Aune, Melhus IL.

Gult kort

Byåsen: Erik Valla Dønnem og Martin Grong Risan.

Brumunddal: Stian Nyhus, Christoffer Heier Solbakken, Håkon Aalmen og Sigurd Ertsås.

Brumunddals lag (4-2-3-1)

Tor Torgersen 7 - Fredrik Haave Andersen 4, Håkon Aalmen 6, Rune Pettersen 5, Anders Ludvigsen 5 - Henrik Lehne Olsen 4, Christoffer Heier Solbakken 5 - Jonatan Helmersen 4, Stian Nyhus 4 (Markus Haave Andersen fra 86.), Kristian Eriksen 6- Sigurd Ertsås 5.

Pluss

Dødelig effektive i førsteomgang. Kommer på overganger og setter ballen i mål, selv med få sjanser. Er periodevis solide defensivt og aggressive i presset.

Minus

Byåsen får styre mye av spillet. Hjemmelaget kommer til en del sjanser, men heldigvis for Brumunddal traff de sjeldent mål.

Neste kamp: Møter Tynset borte neste lørdag 15. oktober klokka 13.

4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.