Brumunddal (1) 1 Nybergsund (1) 2

Terningkast 3

Brumunddal er det beste laget, men nok en gang blir det bare nesten. Må slå VIF 2 i neste serierunde.

Tilskuere

301

Mål

1-0 Christoffer Heier Solbakken (21.),

1-1 Semming Graff Nygård (34.),

1-2 Ole Jørgen Rølsåsen (92.).

Dommer

Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal IL.

Gule kort

Brumunddal: Ingen.

Nybergsund: Ingen.

Brumunddals lag (4-4-2)

Emil Holst 5 - Syver Karlsen 5, Rune Pettersen 5, Anders Ludvigsen 4, Fredrik Haave Andersen 3 - Mathias Pedersen Aasand 5, Christoffer Heier Solbakken 5, Henrik Lehne Olsen 4, Kristian Eriksen 5 - Jonatan Helmersen 4, Sigurd Ertsås 3 (Valentin Blaka fra 64.).

Pluss

Brumunddal er best gjennom hele kampen og skaper nok sjanser til å avgjøre. Satser alt i jakten på tre poeng,

Minus

Dala har mange sjanser til å score på 1-1, men samtlige brennes. Slapp inn mål etter å ha kastet folk fram for et seiersmål, og mister dermed kontakten med Sundet på tabellen.

Neste kamp

25. september borte mot Vålerenga 2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.