Terningkast 2.

Alta (2) 4 - Brumunddal (0) 0

Blir hardt straffet av effektive Alta. Skaper fryktelig lite målsjanser, og er svake på dødballer.

Tilskuere: 400

Mål: 1-0 Runar Overvik, 2-0 el Hadji Makhtar Thioune, 3-0 Vegard Båtnes Braaten, 4-0 Marco Mauno Johannessen

Dommer: Adrian Bjørkhaug Gjendemsjø, Tertnes Fotball

Gult kort

Alta: Ingen.

Dala: Valentin Blaka

Dalas lag (4-4-2)

Emil Holst 2 - Syver Karlsen 3 (Markus Haave Andersen inn 79. min), Anders Ludvigsen 3, Rune Pettersen 4, Fredrik Haave Andersen 3 - Jonatan Helmersen 3 (Nicolai Vagn MIchaelsen inn 85. min), Henrik Lehne Olsen 3 (Torgeir Strand Osmo inn 73. min), Christoffer Heier Solbakken 4, Mathias Pedersen Aasand 4 - Sigurd Ertsås 3, Valentin Blaka 3.

Pluss

Er gode med ball, triller rundt Alta til tider, og klarer å legge press på hjemmesterke Alta.

Minus

Skaper minimalt med sjanser. Elendige dødballer, til tross for flust av muligheter. 3-0 er en gavepakke fra Emil Holst.

Neste kamp: Hjemme mot Nybergsund 16.09.2017 klokken 16.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.