Brumunddal (0) 2 - Bærum (0) 1

Dala viser sterk moral som snur kampen med ti mann. Tok tre meget viktige poeng.

Tilskuere: 350

Mål: 0-1 Erblin Llullaku 1-1 Valentin Blaka 2-1 Mathias Pedersen Aasand

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkerøy IL

Gult kort

Dala: Kristian Eriksen (to gule og rødt kort)

Bærum: Ismar Dizdar

Dalas lag (4-4-2)

Emil Holst 5 - Syver Karlsen 5, Rune Pettersen 5, Anders Ludvigsen 4, Fredrik Haave Andersen 4 - Jonatan Helmersen 5, Christoffer Heier Solbakken 5 (Torgeir Strand Osmo fra 89. min), Henrik Lehne Olsen 4 (Gaute Granmo fra 70. min), Kristian Eriksen 3 - Sigurd Ertsås 4 (Mathias Pedersen Aasand fra 46. min - 6), Valentin Blaka 6.

Pluss: Viser enorm moral som kommer tilbake og snur kampen med en mann mindre. Produserer flere sjanser i andre omgang. .

Minus: Altfor lite dødelige på avslutninger. Burde ha scoret mer mål. Baklengsmålet er veldig billig.

Neste kamp: Borte mot Alta lørdag 09.09. klokken 18.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.