Brumunddal

(0)

2

Finnsnes

(1)

1

En tam fotballkamp, som utviklet seg til et herlig drama tre minutter på overtid.

Tilskuere

251

Mål

0-1 Jonas Nikolaisen Simonsen (7), 1-1 Rune Pettersen (77), 2-1 Sjølmål (90).

Dommer

Sulman Maroof Hussain, Manglerud Star Fotball.

Gult kort

Br-dal: Sigurd Ertsås, Jonatan Helmersen.

Finnsnes: Joakim Nilsen, Markus H. Rolandsen, Andreas Løvland, Jonas Nikolaisen Simonsen

Rødt kort

Finnsnes: Markus H. Rolandsen (to gule).

Brumunddals lag (4-4-2)

Emil Holst 5 - Torgeir Strand Osmo 3, Rune Pettersen 6, Jesper Sørum Johansen 5, Fredrik Haave Andersen 4 - Erik Sigtbakken 3 (Jonatan Helmersen fra 63.), Christoffer Heier Solbakken 3, Henrik Lehne Olsen 4 (Mahad Abdi Abdillahi fra 74.), Kristian Eriksen 3 - Sigurd Ertsås 3 (Peder Jensbak Nysæter fra 85.), Gaute Granmo 4.

Pluss

Sterkt å snu det. Viktige tre poeng.

Minus

Veldig dårlig 1. omgang. Dårlig flyt i spillet. Mange feilpasninger.

Neste kamp: Møter Grorud 22. juli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.