KFUM (0) 2 - Brumunddal (1) 1

Terningkast 3: Brumunddal hadde lenge tre poeng i lomma, men endte igjen opp uten noen.

Tilskuere: 177.

Dommer: Henrik Andreas G. Pettersen, Gresvik IF.

Gule kort KFUM: Kenneth Di Vita Jensen.

Gule kort Dala: Emil Holst, Erik Sigtbakken, Fredrik Haave Andersen, Christoffer Heier Solbakken, Sigurd Ertsås.

Dalas lag (4-4-2):

Emil Holst 4 – Torgeir Strand Osmo 3, Rune Pettersen 4, Jesper Sørum Johansen 4, Fredrik Haave Andersen 5 – Erik Sigtbakken 3, Christoffer Heier Solbakken 4, Henrik Lehne Olsen 3 (Mahad Abdillahi fra 83.), Kristian Eriksen 3, (Nicolai Vagn Michaelsen fra 80.) – Dardan Rexhaj 3 (Gaute Granmo fra 60. 3), Sigurd Ertsås 3.

Pluss: Nok en gang sto laget godt defensivt, for KFUM slet med å finne en veg igjennom. Skaper sjanser til å score mer enn ett mål. Et par hvasse kontringer.

Minus: Mye tyder på at en dommerfeil frarøvet Dala ett poeng. Gir vekk en ledelse som koster klubben dyre poeng. Lugger fremdeles offensivt. Har ballen lite og burde slått oftere i bakrom. Syver Karlsen måtte gi seg under oppvarmingen med skade.

Neste kamp: Brumunddal - Finnsnes på Sveum 30. juni.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.