Asker (0)1 - Brumunddal (0) 0

KORT SAGT: Gode defensivt, skaper nesten ingenting offensivt. Ertsås blir veldig alene på topp.

Tilskuere: 361

Mål: 1-0 Aleksander Solli (74.)

Dommer: Thomas Solum Lystad, Kolstad Fotball

Gult kort Asker: Ingen

Gult kort Dala: Henrik Lehne Olsen, Mahad Abdi Abdillahi

Dalas lag (4-4-2): Emil Holst 5 - Fredrik Haave Andersen 3 - Jesper Sørum Johansen 5, Rune Pettersen 5, Syver Karlsen 4 - Nicolai Vagn Michaelsen 2 (Peder Jensbak Nysæter inn fra 82. min) - Christoffer Heier Solbakken 5, Henrik Lehne Olsen 4, Torgeir Strand Osmo 4 (Erik Sigtbakken fra 46. min - 3) - Dardan Rexhaj 3 (Mahad Abdi Abdillahi inn fra 69. min), Sigurd Ertsås 4

Pluss: Slipper ikke til målsjanser bakover i kampen, og har god kontroll. Baklengsmålet vanskelig å gardere seg mot. Ertsås livlig på topp.

Minus: Skaper fryktelig lite sjanser, brenner straffespark og får ikke til gode nok innlegg. Klarer ikke fylle på med folk i angrep, og Ertsås blir veldig alene mot robuste Asker-spillere.

Neste kamp: Borte mot KFUM 24.06.2017 klokka 16.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.