Brumunddal var tippet å kjempe i bunnen av 2. divisjon før sesongen.

Og etter seks kamper viser tabellen følgende:

Én seier, fem tap og tre poeng. Målforskjell: 3–13 og 13. plass.

Fotballtanker

– Du tenker litt ekstra på fotball når det går dårligere enn du ønsker. Det er det ingen tvil om, sier Nysæter.

Han tror laget vil reise seg etter den svake perioden.

– Det er bare to uker siden vi var gode, og ting snur fort i fotball. Nå skal vi tilbake til å være gode på det vi er gode på. Og det må vi vise. Nå har vi fått snakket godt sammen om de to siste kampene, for vi må steppe opp, forteller treneren.

Onsdag får laget en etterlengtet pause – når Lillestrøm kommer på besøk i 2. runde av cupen.

Gleder seg

Nysæter ser fram til å ta imot Aleksander Melgalvis og Lillestrøm på eget kunstgress.

– Det blir morsomt å møte dem, og dette er noe vi har gledet oss til siden trekningen. Det er ekstra morsomt at byens beste fotballspiller kommer hit for å møte oss, sier Nysæter, som er A-lagets trener, i tillegg til at han hjelper til på spiller- og markedssiden.

Den tidligere Brumunddal-kapteinen har med andre ord mange baller i luften før møtet med eliteserielaget.

– Jeg tror klubben får vist seg fram fra sin beste side mot Lillestrøm. Vi stiller med en sulten gjeng, og dette er en gyllen mulighet til å gjøre det vi skal, sier han.

Nysæter må klare seg uten Fredrik Haave Andersen (forsvar), Anders Ludvigsen (forsvar), Christoffer Heier Solbakken (midtbane) og Vegard Ruud (midtbane/angrep) mot de gulkledde.

– moro

Aleksander Melgalvis, som spilte for Dala så sent som i 2014-sesongen, gleder seg.

– Jeg har gledet meg til denne kampen lenge, og jeg tror det blir moro. Brumunddølene er flinke til å lage fest når det er eliteserielag på besøk. Og det blir gøy å komme hjem, sier Melgalvis, som så sto med Brumunddal-skjerf da laget møtte Skeid på Nordre Åsen tidligere i mai.

– Vi skal være proffe når vi kommer dit, så det blir nok ingen skrell på Sveum, sier han til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.