Alta–Brumunddal 4–0

Lørdagens stortap mot Alta mener Heier Solbakken de må glemme så raskt de klarer.

– På en måte hadde det vært positivt å få med seg noe fra Alta, men det er ikke den kampen vi hadde sett for oss å ta med så mye, det hadde vært ekstra, forteller Brumunddal-spilleren.

Nedrykksfinale?

Allerede neste helg står Nybergsund på motsatt banehalvdel. Et lag Brumunddal nesten er nødt til å ta tre poeng mot, dersom de skal beholde plassen i 2. divisjon denne sesongen.

– Får vi et godt resultat der, så er vi selvfølgelig med enda mer enn vi er nå. Vi har et lite gap opp til Vålerenga og Sundet. De er viktige å ta mye poeng mot, så det er viktig å ta Nybergsund.

– Det er mange kamper som kommer framover som vi absolutt skal ha gode sjanser for å få med mange poeng i. Det er vi nødt til, forteller midtbanespilleren.

Brumunddal har også igjen oppgjøret mot Vålerenga 2, som ligger på plassen foran på tabellen, med seks serierunder igjen.

Selv om varsellampene kanskje har begynt å blinke i det fjerne på Sveum, hevder Heier Solbakken at de ikke er stresset. Enn så lenge.

– Jeg vil ikke si vi er stresset, men det er viktig å ta med seg poeng jevnt og trutt. Nå ligger vi litt bak skjema, så vi må gire opp litt.

Offensiv spillergruppe

30-åringen er Dala-gutt, og han liker naturligvis ikke situasjonen klubben befinner seg i for øyeblikket. Men han er heller ikke overrasket over at de ligger der de gjør per dags dato.

– Nei, men det var vi innstilt på fra første serierunde, at vi kunne havne nedi der.

Han mener det er en offensiv spillergruppe som nå står foran seks meget viktige kamper, som avgjør om de beholder plassen eller ikke.

– Alle er offensive i hodet, og tenker at det her kan vi klare. Vi har klart det før, senest i fjor, de nøkkelkampene snudde vi til vår fordel.

På spørsmål om han tror det kan være en fordel for Brumunddal at de nettopp har opplevd samme situasjon før, svarer Heier Solbakken:

– Ja, det tenker jeg at har noe å si. Vi vet at vi kan. Vi får glemme det tapet her og ta med de positive tingene som har skjedd den siste perioden, forteller en offensiv Heier Solbakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.