Den revansjelysten skal Finnsnes få smake på.

– Om ikke dette er en kamp vi må vinne, så er den i hvert fall veldig viktig. Det går en faen i oss etter det som skjedde forrige helg. Det gjør oss bare ekstra trigget, sier Sørum Johansen.

Mener Esten tar feil

Onsdag uttalte KFUM- og Dagbladet-mann Esten O. Sæther at Sørum Johansens handling, der han lar innkastet gå til keeper Emil Holst, utløste presset som etter hvert ledet til KFUMs vinnermål.

Det er Dalas midtstopper dypt uenig i.

– Ja, jeg har muligheten til å sparke ballen vekk eller videre til vår keeper, men jeg så at KFUMs spiss var i ferd med å sette inn presset. Da slapp jeg ballen videre til Emil Holst for å markere at vi måtte få tid til å sette i gang spillet. Det vanlige i tilsvarende fair play-situasjoner, er at man får tid til å sette i gang bakfra. KFUM-spissen ga oss ikke anledning til det, sier Sørum Johansen.

Sæther mente det faktum at Dalas midtstopper hoppet over ballen, var som en forlengning av Brumunddals drøying av tid.

– Det skjønner jeg heller ikke. Hvor mye tid kunne vi vinne på at jeg lot ballen gå? Et halvt sekund? Den kjøper jeg ikke, svarer midtstopperen.

har kampfokus

Dala-gutten innrømmer at det har vært en uke litt utenom det vanlige på grunn av hendelsen.

– Det har blitt mye omtale og skriverier. Uken har vært litt spesiell, sier han.

Før kampstart fredag ligger Finnsnes som tabelljumbo, med Dala på plassen over med ett poeng mer.

– Vi har hatt fokus på kampen gjennom hele uka, tross alt som har skjedd. Istedenfor å tappe oss for krefter, tror jeg vi heller er desto mer lystne på revansje, sier Jesper Sørum Johansen.

Bunnkampen har avspark klokken 17.00 på Sveum.

Avgjørelsen om hvor vidt det blir omkamp mellom KFUM og Brumunddal, vil sannsynligvis komme i neste uke.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00