Den revansjelysten skal Finnsnes få smake på.

– Om ikke dette er en kamp vi må vinne, så er den i hvert fall veldig viktig. Det går en faen i oss etter det som skjedde forrige helg. Det gjør oss bare ekstra trigget, sier Sørum Johansen.

Mener Esten tar feil

Onsdag uttalte KFUM- og Dagbladet-mann Esten O. Sæther at Sørum Johansens handling, der han lar innkastet gå til keeper Emil Holst, utløste presset som etter hvert ledet til KFUMs vinnermål.

Det er Dalas midtstopper dypt uenig i.

– Ja, jeg har muligheten til å sparke ballen vekk eller videre til vår keeper, men jeg så at KFUMs spiss var i ferd med å sette inn presset. Da slapp jeg ballen videre til Emil Holst for å markere at vi måtte få tid til å sette i gang spillet. Det vanlige i tilsvarende fair play-situasjoner, er at man får tid til å sette i gang bakfra. KFUM-spissen ga oss ikke anledning til det, sier Sørum Johansen.

Sæther mente det faktum at Dalas midtstopper hoppet over ballen, var som en forlengning av Brumunddals drøying av tid.

– Det skjønner jeg heller ikke. Hvor mye tid kunne vi vinne på at jeg lot ballen gå? Et halvt sekund? Den kjøper jeg ikke, svarer midtstopperen.

har kampfokus

Dala-gutten innrømmer at det har vært en uke litt utenom det vanlige på grunn av hendelsen.

– Det har blitt mye omtale og skriverier. Uken har vært litt spesiell, sier han.

Før kampstart fredag ligger Finnsnes som tabelljumbo, med Dala på plassen over med ett poeng mer.

– Vi har hatt fokus på kampen gjennom hele uka, tross alt som har skjedd. Istedenfor å tappe oss for krefter, tror jeg vi heller er desto mer lystne på revansje, sier Jesper Sørum Johansen.

Bunnkampen har avspark klokken 17.00 på Sveum.

Avgjørelsen om hvor vidt det blir omkamp mellom KFUM og Brumunddal, vil sannsynligvis komme i neste uke.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.