Anders Ludvigsen startet kampen som innbytter, men var på banen da 2. omgangen startet.

11 minutter etter pause kom han i stor fart inn i en duell, og dommer Eivind Bodding fra Haga dro opp det røde kortet.

– Jeg fikk en for lang touch på ballen, men jeg følte at jeg ikke fullførte taklingen. Jeg synes det er strengt, men jeg får nok rødt fordi jeg kommer inn i stor fart, sier Ludvigsen, og fortsetter:

– Jeg sitter med en dårlig følelse nå. Jeg føler at jeg ødelegger for de andre. Vi lå under med ett mål og skulle jage scoring. Så skjedde dette. Da ble det veldig vanskelig. Det er utrolig kjedelig, sier Anders Ludvigsen.

Han syntes de spilte en dårlig kamp.

– Vi var for dårlige i denne kampen, og det røde kortet toppet en kjedelig kveld, sier Ludvigsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.