Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter brukte Mahad Abdi Abdillahi fra start mot Skeid forrige helg. Nysæter er imponert over 16-åringen.

– Han har en utrolig herlig innstilling. Han er en rolig type, og er uredd i spillestilen. Han har tatt utfordringen her på en glimrende måte, sier Fred Leo Nysæter.

HA-sporten var på treninga torsdag, og Mahad Abdi Abdillahi banket til i duellene. Det var full gass fra start til mål.

– Han gikk tøft inn i duellene fra første A-lagstrening, sier Nysæter og fortsetter:

– Jeg er ikke redd for å bruke Mahad på A-laget, selv om han er ung. Det viste også laguttaket mot Skeid forrige helg.

Da Mahad var yngre spilte han spiss, og scoret veldig mange mål.

– Tor Erik Svendby var trener på G16. Han kom med forslaget om at Mahad kanskje kunne spille i en defensiv rolle på midtbanen. Han viste seg å være en veldig god førsteforsvarer. Siden den gangen har han spilt i den rollen, og har taklet det på en veldig bra måte, sier Dala-treneren.

Fred Leo Nysæter skryter veldig av den jobben Viggo Tollefsen har gjort og fortsatt gjør for 16-åringen.

– Viggo fortjener mye ros. Han har stilt opp for Mahad, og hjelper ham fortsatt.

Brumunddal møter Follo hjemme søndag. Nysæter har lyst på tre viktige poeng.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.