Brumunddal - Nybergsund 1-2

Nå har Nybergsund fått en luke som er så stor at vi nok ikke tar dem igjen. Da er det ett lag mindre som vi kan legge bak oss på tabellen, sier en skuffet Fred Leo Nysæter etter kampen.

I tillegg vant også Bærum sin kamp mot Grorud, slik at de nå har sju poengs luke ned til Brumunddal.

TO KJAPPE MÅL

Brumunddal gikk rett i strupen på Sundet fra avspark og kom godt i gang på Sveum. Før det var spilt ti minutter hadde blant annet Jonatan Helmersen vært frampå ved et par anledninger.

I det 21. minuttet fikk Dala-guttene betalt for den gode åpningen. Mathias Pedersen Aasand fosset fram langs sin høyrekant og fant Christoffer Heier Solbakken. Midtbane-veteranen satte ballen enkelt i mål til Dala-ledelse.

Men på sin første sjanse i kampen fikk Nybergsund uttelling da ballen ble svingt inn i feltet fra deres venstreside. Inne foran mål sto Semming Graff Nygård og lirket inn utligningen for gjestene.

Etter utligningen hadde begge lag sjansen til å ta ledelsen. Blant annet fikk Sigurd Ertsås en god mulighet, men avslutningen var ikke god nok.

I tillegg måtte Emil Holst i full strekk da en Sundet-spiller fikk heade fra åtte meter. En god redning på en kjempesjanse for bortelaget.

Brumunddal var gode de første 45 minuttene, men måtte likevel nøye seg med et uavgjortresultat til pause.

Presset for seier

Den andre omgangen startet slik den første sluttet med godt Dala-spill. Det kunne se ut til at Nybergsund spilte for ett poeng, mens Dala hadde mest lyst på tre poeng.

Valentin Blaka kom inn med en halvtime igjen og ga Dala-angrepet en ny dimensjon. Fra 15 meter fikk han en stor mulighet med et kvarter igjen, som keeper Morten Sætra reddet solid.

Nybergsund-ving Isak Løvlund forserte fram langs venstrekanten etterpå og dundret ballen i tverrliggeren, slik at mulighetene kom begge veier. 

På overtid fikk Nyberguns kontret inn vinnermålet da Ole Jørgen Berg ble spilt igjennom alene med keeper Emil Holst. Der gjorde han ingen feil og scoret 2-1 for bortelaget to minutter inne på overtiden.

Dermed stakk Nybergsund avgårde med alle poengene fra bunnoppgjøret på Sveum.

- Vålerenga vikitg

Vålerenga 2 er neste motstander for Brumunddal. Den blir ekstremt viktig å vinne dersom det skal være håp for Dala om å holde seg i divisjonen.

Med én kamp mindre spilt har Vålerenga 2 to poeng flere enn Dala.

- Den kampen blir ekstremt viktig for oss, selvsagt. Nå er vi nødt til å komme i gang igjen fra mandag og jeg er i hvert fall ikke redd for at det skal bli noe problem å få motivert spillerne til å gyve på inn mot kampen. Vi kommer ikke til å resignere, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter.

Han mener laget sitt fikk dårlig betalt for en god fotballkamp.

- Vi gjennomfører en god kamp og kjemper for alle poengene. Dessuten har vi flere enn nok muligheter til å avgjøre, men det blir bare nesten, sier han, og legger til:

- Det er selvsagt fryktelig bittert å sitte igjen med ingenting etter denne kampen.

Brumunddals lag: 

Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Syver Karlsen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Kristian Eriksen, Christoffer Heier Solbakken, Henrik Lehne Olsen, Mathias Pedersen Aasand - Jonatan Helmersen, Sigurd Ertsås.

Benken: Andreas Ulla, Torgeir Strand Osmo, Nicolai Michaelsen, Markus Haave Andersen, Erik Sigtbakken, Valentin Blaka, Mahad Abdillahi.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.