Henrik Lehne Olsen spilte for både junior- og A-laget i Kamma. Nå ser han fram til å møte gamleklubben på søndag.

– Jeg gleder meg. Det er litt spesielt. Det er ingen vanlig kamp, jeg kjenner at det kribler litt ekstra. Det blir mye folk og god stemning, og det er noe ekstra.

Han forteller at han gleder seg voldsomt til lokalderbyet.

– Det er slike kamper som er morsomme. Det er ikke vanskelig å motivere seg til en kamp som dette. Det er det minste problemet, gliser han.

Han har tro på at Dala tar med seg poeng i bagasjen hjem.

– Det er mulig, men det blir fryktelig vanskelig. Det er mye som skal gå vår vei, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.