Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter var svett, andpusten og utrolig glad på Sveum fredag kveld.

– Vi startet veldig rufsete, og i pausen bestemte vi oss. Det ble forvandling etter pause, og det var gutta som tok tak i det sjøl. Alle gutta bestemte seg.

Han var også fornøyd med de tre innbytterne.

– Det var flere som fikk tunge bein. Innbytterne kom inn og bidro med energi og entusiasme. Det var bra innhopp av alle tre, sier Nysæter, og fortsetter:

– Dette var en ekstremt viktig seier. Nå er vi med, sier Fred Leo Nysæter.

Det var Finnsnes som tok ledelsen etter et innlegg. Da var det kun spilt sju minutter, og det ble litt dyster stemning. Resten av omgangen var litt død.

Etter pause brente Kristian Eriksen en kjempesjanse og Christoffer Heier Solbakken bommet på straffe.

Før Rune Pettersen og Gaute Granmo reddet kvelden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.