BRUMUNDDAL: HamKam var naturlig nok ute etter å hevne det forsmedelige nederlaget på Briskeby fra tidligere i år. Det klarte de ikke.

HA fulgte kampen direkte!


I en kamp som inneholdt alt en tilskuer kan ønske seg, strakk Brumunddal seg lengst. Nok en gang var det Andreas Løseth Johansen som fikk æren av å bli den store helten. Foran et tettpakket Sveum-publikum lobbet han inn vinnermålet fire minutter før full tid.


Dala tok ledelsen

Selv om Dala gikk seirende ut, var det de grønnkledde som tok kommandoen fra start var det Brumunddal som sto for målene.

Etter 14 minutter lyktes Brumunddal med et av sine lange innkast. Jim Sørum Johansen fikk pirket ballen over mål etter klabb og babb i feltet. HamKam fortsatte å produsere gode målsjanser foran et fullstappet Sveum idrettspark.

2-0 til vertene sørget debutanten Robin Kacaniklic for. Et langskudd gikk via et HamKam-bein og forbi en utspilt Ivar Rønningen.

Hjemmepublikummet rakk knapt å reise seg før det smalt andre veien. Avdelingens toppscorer banket inn reduseringen. Men sjansehavariet var ikke over. To minutter senere dukket dagens store helt, Andreas Løseth Johansen. Vips, så var Dala i føringen med to. Resultatet sto seg til pause.

Som i den første omgangen viste HamKam seg som det førende laget. Knappe fire minutter var spilt før Pål Kirkevold fikk muligheten fra 11-meteren. Tønsberg-gutten viste ingen nåde, og sørget for 3-2!
 

Hagen utvist

I løpet av seks minutter pådro HamKams sentrale midtbanespiller Kristoffer Hagen seg to gule kort. 20-åringen, måtte dermed ta seg en tidlig dusj. Likevel var det Kamma som fortsatte å styre kampen.

Så kampens prestasjon! Thomas Lehne Olsen ble felt, reiste seg, vant tilbake ballen, og dundret den opp i det lengste krysset. En kjempescoring av unggutten som senere måtte gå av. Fire minutter før full tid ble Løseth Johansen som kjent den store helten, med sin lobb.

HamKam måtte avslutte kampen uten sine storscorere Pål Kirkevold og Thomas Lehne Olsen. Dermed ble det tynt framover hos de grønnkledde.

Raufoss tapte tidligere på dagen, dermed ser det fortsatt lyst ut med tanke på HamKam-opprykk.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00