Elisabeth Solli ble den store helten da hun på en kontring satte ballen i goalen via stolpen.

– Det ble en slitekamp på en våt gressbane. Kampen var jevn med et par sjansen til begge lag, sier trener Per Arne Pedersen.

KSK er et lag sammensatt av tre klubber fra Bergen.

Fram til kvartfinalen klokka 1715 på Rustadfeltet skal Pedersens jenter spise og slappe av i klasserommet. Dala-jentene går for en ny eier i ettermiddag.

– Det var med 96 lag i J14-klassen i Norway Cup. Vi er allerede blant de 16 beste. Det er en fin prestasjon, men vi går satser alt på å nå semifinalen, sier Pedersen–vel vitende om at Lørenskog eller Sogndal er tøffe motstandere.

Vang J14 ble slått ut kvartfinalen i dag med sitt sjuerlag. Ekholt ble for sterke og vant 3-2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.