Midtbanespilleren Peter Westberg sa nemlig ja til Brumunddal.

20-åringen, som blant annet så vidt har spilt for Kalmar i Allsvenskan, men som forrige sesong var i Oskarshamn i høstsesongen,var på prøvespill i Dala for en liten stund siden. Da imponerte han såpass at Dala-trener Kevin Knappen ville signere svensken.

Flere svensker

Det er en ambisiøs spiller som Dala har sikret seg her, men klubben kan komme til å signere flere svensker i tiden som kommer.

Brumunddal har nemlig kontakt med tre spillere fra Allsvenskan. 

- Det stemmer det. Den ene av de tre har svarfrist på torsdag. De to andre har vi ikke kommet så langt med. Det jeg kan si er at ingen av dem trenger å komme på prøvespill. De er mer enn gode nok for 2. divisjon i Norge, sa Knappen til HA-sporten tidlig i forrige uke.

Billige svensker

Dala-treneren forsikret da også om at det økonomiske ikke ville by på utfordringer, siden svenske spillere er langt billigere enn norske.

- Svenske spillere er mye billigere enn spillere på samme nivå som kommer fra norske klubber,  sa Knappen.

For bare noen dager siden signerte Tor Torgersen som Brumunddals nye førstekeeper.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.