Det går slettes ikke vegen for Brumunddal. 1-2 tap mot Gjøvik i ettermiddag gjør at kampen om å beholde plassen i 2.divisjon nok er en saga blott.

Erik Wettermarks gutter var spillemessig desidert best mot Gjøvik. I første omgang skapte de masse sjanser, men å putte ballen i mål klarte de ikke. I stedet var det Gjøvik som fikk ei straffe og et billig mål. Typisk for et lag i motgang. Brumunddal burde spillemessig sett ha ledet 2-0, men i stedet får de altså to baklengs. Surt for et lag som kjemper febrilsk for å berge plassen i 2.divisjon.

Også i andre omgang har brumunddølene spilt bra fotball, men det var først fem minutter før full tid at de klarte å score. Andreas Løseth Johansen kom fint igjennom, ble lagt rett i bakken, og dommeren måtte peke på straffemerket. Andreas tok selv straffesparket, kontant i nettmaskene, men 1-2 gir nok et surt nederlag for brumunddølene.

Med dagens tap er nok håpet og om fortsatt spill i 2.divisjon noe Erik Wettermark og hans gutter se langt, langt etter. Å vinne resten av kampene virker uoppnåelig. I hvertfall når det blir tap for Gjøvik etter å ha skapt så mange målsjanser. 

Uavgjort
Serieleder Elverum klarte ikke å vinne dagens hjemmekamp. Mot Ørn-Horten ble det 1-1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.