Det går slettes ikke vegen for Brumunddal. 1-2 tap mot Gjøvik i ettermiddag gjør at kampen om å beholde plassen i 2.divisjon nok er en saga blott.

Erik Wettermarks gutter var spillemessig desidert best mot Gjøvik. I første omgang skapte de masse sjanser, men å putte ballen i mål klarte de ikke. I stedet var det Gjøvik som fikk ei straffe og et billig mål. Typisk for et lag i motgang. Brumunddal burde spillemessig sett ha ledet 2-0, men i stedet får de altså to baklengs. Surt for et lag som kjemper febrilsk for å berge plassen i 2.divisjon.

Også i andre omgang har brumunddølene spilt bra fotball, men det var først fem minutter før full tid at de klarte å score. Andreas Løseth Johansen kom fint igjennom, ble lagt rett i bakken, og dommeren måtte peke på straffemerket. Andreas tok selv straffesparket, kontant i nettmaskene, men 1-2 gir nok et surt nederlag for brumunddølene.

Med dagens tap er nok håpet og om fortsatt spill i 2.divisjon noe Erik Wettermark og hans gutter se langt, langt etter. Å vinne resten av kampene virker uoppnåelig. I hvertfall når det blir tap for Gjøvik etter å ha skapt så mange målsjanser. 

Uavgjort
Serieleder Elverum klarte ikke å vinne dagens hjemmekamp. Mot Ørn-Horten ble det 1-1.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00